Nem At-Home retsmidler til forkølelsessår på hagen

Stort set harmløse, forkølelsessår er kendt som at være en af de peskiest sundhedsspørgsmål en kan komme ned med, da de kan være grimme og forårsage en stor selvbevidsthed. Heldigvis er der mange elementer sandsynligvis i øjeblikket sidder i dit køkken i dette øjeblik, der kan bruges til at reducere forekomsten af forkølelsessår.

Citron

Skær en skive citron og placere den på forkølelsessår, holder det der for så længe du kan administrere. Dette middel er specielt effektivt, når det bruges i begyndelsen af et udbrud i modsætning til behandling af en, der er fuld-blæst. Brugen af citron til at behandle forkølelsessår kan spores tilbage til Europa og vil støtte i healing af ømme. Drikke citronsaft kan også hjælpe din immune system bekæmpe off infektion ved at øge dit niveau af c-vitamin.

Tepose

Anvende en varm te taske i sort te kan være gavnligt for den helbredende proces af forkølelsessår på grund af garvesyre, den indeholder, som menes at modvirke herpesvirus. Hvis du vil bruge, først lade en taske af sort te stejle i kogende vand; Når det køler, fjerne posen og holde det til det ramte område mens nipper te.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike kan bruges både internt og topisk til at behandle forkølelsessår. Da det er en kraftig stof, Sørg for at fortynde det i begge tilfælde. Du kan blande 2 tsk æbleeddike med et glas vand og drikke det når en dag indtil forkølelsessår svinder, eller det kan tages dagligt som en forebyggende foranstaltning. For at behandle forkølelsessår topisk, ising lidt vand og et par dråber af æble cider eddike på en klud eller bomuld svaber og tryk det mod hagen. Med sin rigdom af mineraler og afgiftende egenskaber kan det gøre underværker og kæmpe mod alle former for infektioner.

Ice

At trykke på isen mod forkølelsessår vil arbejde for at dulme den smerte, det er sandsynligvis årsag og forhindre ømme i videreudvikling. Sørg for at ombryde isen i en tynd klud eller plasticpose, så at det ikke fryse-brænde huden. Holde isen på plads ikke længere end 15 minutter.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com