Louisville natklubber

Kentuckys største by, Louisville, omgives af den mægtige Ohiofloden og sidder overfor southern Indiana. Berømt kendt for Kentucky Derby, Louisville Slugger baseball bats og University of Louisville, er Louisville en by i bevægelse. Natten i Louisville betyder en række forskellige natklubber i hele byen for de leder efter en aften med sjov og underholdning.

Howl at the Moon

Howl på Månen er placeret på Louisvilles fjerde Street Live underholdning og spisning komplekse. Åbn seks nætter om ugen til personer 21 og ældre, Howl at the Moon har duellere klaverer og invitationer til publikum interaktion. Klubben tilbyder en række af underskrift drinks, daglige drink specials og en begrænset mad menu. Firmaarrangementer, polterabend og fødselsdag parter er velkomne.

Hyle Louisville434 syd 4: e St., #131Louisville, KY 40202502-562-9400howlatthemoon.com

Phoenix Hill Tavern

Atten-tiden vinder af Louisville Magazine's Best of Louisville Award, Phoenix Hill Tavern (PHT) er en Louisville natklub tradition. Åben regelmæssigt onsdag til lørdag aften, Phoenix Hill er kendt for at præsentere en bred vifte af levende musik på sine tre faser, som har nationale, lokale og regionale bands. Forretter og sandwicher er tilgængelige. Phoenix Hill er åben for gæsterne 21 år og ældre. Rygning er tilladt i udpegede udendørs områder. PHT er lejlighedsvis åbne andre nætter til særlige begivenheder; Tjek hjemmesiden for aktuelle lister.

Phoenix Hill Tavern644 Baxter Ave.Louisville, KY 40204502-589-4957phoenixhill.com

Stevie Ray Blues Bar

Beliggende i hjertet af downtown Louisville, kun få skridt fra KFC Yum! Underholdning Center, Stevie Ray Blues Bar tilbyder aftenunderholdning. Åbne seks nætter om ugen, Stevie Ray funktioner lokale kunstnere onsdag til lørdag og åbne syltetøj på mandag og tirsdag. Stevie Ray tilbyder en lang række rabatter på sin entré; Tjek hjemmesiden for aktuelle tilbud. Åben for gæsterne 21 år og ældre, Stevie Ray tjener ikke mad.

Stevie Ray Blues Bar230 øst Main St.Louisville, KY 40202502-582-9945stevieraysbluesbar.com

Komedie campingvogn

Live comedy er præsenteret onsdag til søndag aften på Comedy campingvogn. Søndag viser er åben for gæsterne 16 og ældre, alle andre shows er åbne til personer 18 og op. Alkoholiske drikke serveres kun for gæster, 21 eller ældre. En lang række ikke-alkoholiske drikkevarer er tilgængelige, såvel som varm hunde, chips, is og popcorn. Forbehold anbefales. Komedie campingvognen er et ikkeryger-facilitet. Med jævne mellemrum, tilbyder klubben særlige arrangementer på mandag og tirsdag aften; Tjek hjemmesiden for aktuelle lister.

Komedie campingvogn1250 Bardstown RoadLouisville, KY 40204502-459-0022comedycaravan.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com