Instruktioner for at binde snørebånd

Instruktioner for at binde snørebånd

Før udbredt brug af Velcro i slutningen af 1970 ' erne kom de fleste sko med snørebånd. Unge børn blev lært hvordan man kan binde deres sko når de var stadig pre skoleelever og havde daglige muligheder for at øve deres nye færdigheder. Da børnesko og mange stilarter af moderne sko ikke længere har snørebånd, er der nogle voksne, der aldrig mestrer dette forholdsvis enkle dygtighed. Men snørebånd kan stadig findes på løbere, arbejde støvler og nogle kjole sko. Det er værd at lære at udføre denne simple opgave.

Instruktioner

• Take off sko. Fold længden af snørebånd i halve. Hold midtpunktet mellem tommel- og pegefinger én hånd og holde det på plads på toppen af sko, mellem hul huller. Passere ene ende af blonder gennem det første hul hul nærmeste tå af skoen. Tråd den modsatte ende af kniplinger i det første hul på anden siden af skoen, igen gevindskæring blonder fra den forkerte side af skoen op ud i toppen.

• Trække enderne af snørebånd sammen for at sikre enderne mødes i midten af skoen. Hold enden af blonder, der kommer fra hul i venstre side af sko og krydser anden enden af blonder, danner et X. tråd herpå gennem det næste hul på siden af skoen, der ligger overfor hvor blonder kom ud. Tråd blonder fra inde i skoen og trække det ud på anden siden af nitter på toppen af skoen. Gentag med blonder, der kommer ud af hul i højre side af sko under krydsede over blonder. At gentage denne crossover-og-threading proces, indtil alle hul huller er snøret.

• Sætte sko på din fod. Træk begge ender op stramt. Justere tautness af snøring ved at justere crossover sløjfer. Startende fra området i sko nærmest blonder ender, knivspids én side af blonder med tommel- og pegefinger. Træk opad til at trække flere blonder tilbage mod vristen af skoen for at løsne sløjferne. Stramme snørebånd af klemme blonder under den første crossover nærmeste tå område og trække stramt. Gentag gennem alle snørehuller indtil snørebånd er stram nok eller løs nok for komfort.

• Binde en knude i enderne af snørebånd. Krydse den venstre ende af blonder over højre ende og derefter passere det under X, der blev dannet. Trække stramt i begge ender til at sikre knuden.

• Gøre en sløjfe på ca 2 inches i den ene ende af blonder ved at folde blonder. Knivspids foldede blonder med tommel- og pegefinger og holde det stramt i denne position. Brug den frie hånd, gør en lignende fold i andre blonder og klemme det med de andre tommelfinger og pegefinger.

• Binde de to sløjfer i en knude ved at krydse ene over den anden og derefter skyde at løkke under crossover. Trække på de foldede tips loops til at stramme knuden. Gøre en anden knude hvis sløjfer er lange nok til at dobbelt-knude snørebånd og holde dem mere sikre.

Tips & advarsler

  • Der er alternative metoder til snøring sko, der vil danne forskellige mønstre på toppen af sko. Det er muligt at tråd snøreringe fra toppen af skoen gennem indersiden eller form parallelle vandrette linjer på toppen af skoen mellem snørehuller. Mestre en metode først, før du eksperimenterer med de andre.
  • Når du køber et par nye snørebånd, måle de gamle før du går på indkøb så kan du købe den rigtige størrelse. Hvis du ikke har de gamle snørebånd, måle afstanden over vristen mellem hvert hul samt mellemrum mellem hullerne på hver side af skoen. Tilføj mindst en ekstra 18 inches til denne måling, så ender vil være lang nok til at binde i en bue.
  • Stå op og gå et par skridt for at kontrollere komfort af snørebånd. Hvis snørebånd føler for stram, løsne dem, og justere tautness. Iført stramme snørebånd for en længere periode kan forårsage store ubehag i den øverste del af din fod.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com