Sådan køber du køkkenknive

Enhver, der bruger tid på at forberede måltider behov et godt sæt af køkkenknive. Uanset om du søger for at opgradere et sæt knive eller tilmelding til din første, gør at vælge den rigtige kniv hele forskellen. En anstændig række knive kan være pebret, men de er bygget til at holde hele livet. Afskalning ud et par ekstra bukke nu kan holde dig fra nogensinde at skulle købe erstatning knive.

Instruktioner

• Afgøre, hvad slags knive du brug af tænke over hvordan du tilbereder. Nogle mennesker nyder kniv sæt, fordi de er omkostningseffektive og giver en bred vifte af knive. Andre foretrækker at vælge knive de ønsker. Uanset hvilken vej du går, dit køkken skal have tre standard knive: en 3"- 4" skrælle kniv, en 8" kokkens kniv og en 7" - 10" slicer til udskæring af kød.

• Søg høj kvalitet rustfrit stål knive, der er korrosionsfaste. Også vælge knive hvis rustfrit stål fortsætter gennem håndtaget. Stykke af rustfrit stål, at håndtaget lægger kaldes tang. En fuld tang er vigtigt i en høj kvalitet kniv.

• Vælg en kniv, der passer godt i hånden. Hvis du er petite, en 8" kokkens kniv kan føle sig for store; Vælg en 6" i stedet. Hvis dine hænder er større end gennemsnittet, kan en 10" kniv føle lige højre. Det er vigtigt at holde kniven i hånden og sørg for, at dine knoer ikke vil banke på skærebrættet, som du hugge.

• Mærke til forskellene mellem smedet og stemplet knive. Stemplet knive er slået ud af et stykke stål; Dette gør dem meget lettere end smedet knive. Mange mennesker foretrækker kvaliteten af et smedet kniv, som en Wusthof over en stemplet.

• Spørg om skarphed. Nogle knive skal aldrig blive skærpet. Nogle kokke elske disse og andre afskyr dem. Knive med tilspidsede kanter har en tendens til at være lettere at skærpe.

Tips & advarsler

  • Østlige knive er gode til at skabe detaljerede udskæringer. De er let, men har brug for mere vedligeholdelse. Vestlige knive ikke er så detaljeret, men kræver mindre vedligeholdelse og føler tungere i hånden.
  • Ikke føler sig presset til at købe blyantspidser, som producenten af din kniv producerer. Kan du se sig om efter billigere alternativer inden der træffes en beslutning.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com