Bandana folde Tips

Bandana folde Tips

En bandana, eller bandana, kommer fra den hinduistiske ordet bandhu, som stammer fra en metode for at dø ved hjælp af badhnati bindes. Dette er magen til de tie-dying teknikker vi anvender i dag. Bandagen er en populær beklædning som det kan bruges i en bred vifte af måder. En bandana er en stor farvestrålende lommetørklæde, der er ofte mønstrede. Det er en unisex element, der har alsidigheden, der foldes til at oprette et tørklæde, et slips, et hårbånd eller endda en bikini top.

Tennis stil hovedbøjle

En regelmæssig bøjle er normalt alle ét stykke og bare smutter over hovedet. Tennis stil hovedbånd, der er båret af tennisspillere, er fremstillet af en bandana, som er bundet omkring dit hoved. For at folde dine bandana i en tennis er stil hovedbøjle forholdsvis enkel. Lægge din bandana på en flad overflade og derefter fold nederst til venstre for midten. Fold fold du har lige lavet i halvdelen igen mod midten. Fold det øverste højre hjørne i midten. Fold denne fold i halvdelen igen mod midten. Nu fold de to folder du har allerede gjort sammen, således at det er bredden af et hoved band. Binde det omkring din pande, binde det på bagsiden af hovedet.

Tørklæde

En af de mest almindelige måder at bære en bandana er til at bære den som tørklæde. Den foldning teknik er at lægge bandagen på en flad overflade. Tag fat i to modsatte hjørner og fold dem indad indtil bandagen er omkring 5 inches lang. At sætte det på lean over bandagen og derefter omhyggeligt samle det op og sætte den bredeste del mod din pande. Binde de resterende hjørner i midten på bagsiden af dit hoved.

Slips

Et slips er fantastisk til brug i sommer for at holde solen fra brænde din hud og kan se elegant hvis matchet med dit outfit. Lægge bandagen på en flad overflade og derefter folde i en trekant. Hvis du vil oprette en lille 2-tommer fælg, overtage den længste side af trekant og fold omkring 2 inches. Nu placere slipset rundt om halsen og løst binde. Du kan have knuden på forsiden af halsen, afhængigt af hvad du går efter udseende eller side, tilbage.

Bikini Top eller Bandeau

På en varm sommerdag gør bandana bikini top eller bandeau stilfuld og afkøle strandtøj. For at gøre en bikini fold top eller bandeau simpelthen to modsatte diagonale hjørner indad to gange så du ender med en lang vinge. Wrap rammen omkring din torso og binde de to ender sammen ved fronten i en bue. For at gøre denne bikini top passe en kvindes krop du skal have en temmelig stor størrelse bandana, eller din kunne binde to bandana sammen. Denne top vil fungere godt på et lille barn.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com