Sjov og spændende steder at bo

Sjov og spændende steder at bo

Uanset om du er på udkig efter billige boliger, pulserende natteliv eller en by, der lader dig udforske naturen, er der et spændende sted at overveje til dit næste udflytning. Mange byer over hele USA gennemgår downtown revitalisering indsats med fokus på kunst, innovation og gå grøn. Finde energi og kreativitet i disse amerikanske byer.

Seattle, Washington

Sjov og spændende steder at bo

Seattle byder på en beliggenhed på vandet.

Seattle byder på en levende underholdning scene, et tempereret klima og en overflod af naturlige interessepunkter. Tjek live musik bliver spillet på en af de utallige barer, klubber og caféer i centrum. Byen ligger på Puget Sound og er tæt på bemærkelsesværdige naturlige vartegn såsom Stillehavet og Mount Rainier. Byen er veluddannede, med næsten halvdelen af sine beboere, besidder en bachelorgrad, ifølge AreaVibes.com. En række innovative virksomheder kalder Seattle hjem, herunder Microsoft og Amazon.

Madison, Wisconsin

Selvom lider jobtab med resten af landet, har Madison arbejdsløsheden næsten halvdelen nationalt gennemsnit, Sperlings bedste steder. Hjem til University of Wisconsin Madison har en intellektuel og ungdommelige atmosfære. Huspriser er tæt på det nationale gennemsnit og beboere kan gøre brug af det offentlige transportsystem for at komme til og fra arbejde. Bicyclers nyde Madisons cykelstier, stier og fortove. Der er et stort antal søer og parker til at gå på opdagelse i byen og omkring regionen.

Austin, Texas

Med en uofficielle slogan om "Holde Austin Weird" har dette epicenter af kunst, grøn energi, regeringen og erhvervslivet noget for alle. Austin tilbyder en førsteklasses miljø for voksende en virksomhed med mange erhvervssammenslutninger og programmer til støtte for lokal vækst. Det understøtter også nyankomne til musik og film, med masser af spillesteder i live-situationer. For eksempel, det er hjemsted for den sydlige del af Southwest Festival, som showcases musikalske handlinger og uafhængige film hver marts. Downtown området byder på masser af bolig muligheder, natklubber, museer og koncertsale.

Washington D.C.

Sjov og spændende steder at bo

Washington D.C. tilbyder en endeløs række steder at udforske.

Det er ingen overraskelse, at landets hovedstad har et væld af museer og historiske steder, fra Lincoln Memorial til Smithsonian Museum. Uden for de historiske interesser, men har Washington D.C. et blomstrende natteliv, kunstnerisk spillesteder og eklektisk kvarterer. Både mennesker og virksomheder flytter til byen, med Hilton International og computervidenskab seneste flytter ind i området. Opsøge grønne plads på Rock Creek Park eller National Mall.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com