Teen hjem motion rutiner

Som teenager ikke være så bekymret for hvad andre tænker om dig, når du træner. Motion er afgørende for at opretholde styrke, opbygge udholdenhed, opretholde høje energiniveau og opretholde vifte af bevægelse i leddene. Børn vil ikke grine på den måde, du kører. De vil forstå, at du tager sig af din krop. Udøve kræver ikke monetære engagement (de fleste børn er brød) og heller ikke en masse tid (til at passe ind i tidsplanen mellem skole, arbejde, klubber og sport).

Cardio

Gåture og cykling og svømning er standard cardio træning. Hvis dine forældre har et løbebånd eller en motionscykel, bruge den. Vågn op 20 minutter tidligere, end du plejer at gøre, sætte pedalen til metal mens du læser denne bog kapitel du glemte før hoppe ind under bruseren. Hvis du har en swimmingpool i baghaven eller er så heldige at have en indendørs pool, tage en dukkert efter skole. Inviter venner over og du kan socialisere mens svømning. Hvis ingen af disse valgmuligheder er tilgængelige for dig, må sprællemænd eller foregive at du springer rebet i 1 minut og veksler det med at gå på plads i 1 minut til et samlet beløb på 10 minutter. Dette kan nemt gøres mens du ser TV. Hvis du er en musikelsker, at skrue op, lukke soveværelse dør og dans eller bare være fjollet. Going gennem fire sange er nok, men det kan være for sjovt at stoppe.

Styrke

Styrkelse af musklerne vil hjælp opbygge muskel definition og gøre dig stærkere. At have frie vægte eller vægt maskiner er nem at bruge, men hvis du ikke har et hjem gym, kan du bruge elementer rundt i huset som dåse grøntsager eller vand flasker i hver hånd. Start med vægt i hver hånd og gøre squats, udvikler sig til lunges at arbejde musklerne i benet. Gør crunches, side crunches og ombytte knase (lægge fladt på maven, hænderne ved side, og kontraherende bagsiden mens du trækker dig op og tilbage med armene) til at udøve midsection og tilbage. For overkrop og arme, push ups, opadgående presser og stol dips. Gøre dem alle indtil dine muskler er trætte og derefter gøre yderligere to. Tyve minutter værd af styrke hver anden dag er tilstrækkelig.

Strækker sig

At være ung, er dine sener og ledbånd mere fleksibel end en 60-year-old's. For at forblive på den måde, du indarbejde udspænding før og efter træning, selv om det er 5-10 minutter ad gangen. Hvis du strække, ser ind i yoga, gymnastik eller dans fordi de integrere strækninger i deres bevægelser. Også, kan det gøres på ethvert tidspunkt uden koncentration, hvilket betyder, at du ofte kan indarbejde strækninger mens du laver lektier, at skrive ved computeren eller læsning. For eksempel, Sid i et center opdelinger, magert fremad og fortsætte med at arbejde på matematikopgaver. Strække vil bidrage til at forlænge muskler, hvilket forhindrer skade og øger fælles mobilitet. Bedste stretching resultater, hvis du hold hver udgør 10 til 30 sekunder.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com