Nem punge at gøre

Punge, Posetasker, lommestatistik eller poser. Uanset hvad du kalder dem, er de den ultimative funktionelle tilbehør. De kan tjene som bog tasker, laptop totes, bletasker og on-the-go akut kits. De holde nøgler, tegnebøger, backup læbestifter og utallige andre emner. Det er ikke underligt at mange kvinder elsker at indsamle punge. For pung narkoman på et budget er at gøre din egen håndtasker en overkommelig måde at bære en one-of-a-kind pung.

Tørklæde pung

Brug et stort tørklæde til at gøre en enkel, no-sy taske. Binde knob fem til syv inches på hvert hjørne af tørklædet. Binde to tilstødende hjørner sammen for at gøre et håndtag og Gentag med de andre to hjørner. Dette vil gøre en simpel lille pose, der kan samles i en knivspids og taget fra hinanden senere stadig fungere som et tørklæde.

Duct Tape pung

Gaffatape kan bruges til at oprette en række pung stilarter. Dette ekstra stærke bånd nu kommer i en række farver og mønstre, hvilket betyder, at du kan tage denne kig ud over stålsat sølv. Skabe ark af gaffatape i enhver form du gerne derefter mode dem i en pose. Omhyggelig håndværk kan oprette spænder, blomster og andre dekorationer.

T-Shirt pung

Mode gamle t-shirts til tote poser ved at afskære ærmet og lukke ned i bunden. En anden mulighed er cut off toppen af skjorten forlader blot et firkantet rør af stof. Sy bunden og bruge stof fra ærmerne for at gøre håndtag.

Jean pung

Skær benene ud et par slidte jeans, sy sammen disse åbninger og bruge stof fra benene til at gøre håndtag. Mindre poser kan foretages fra udskæring baglommer jeans eller ved hjælp af en del af benene til at lave en taske.

Stof rest Tote

Bruge en lang rektangel af stof til at gøre en simpel tote. Fold stoffet i halve. Sy langs kanterne. Vedhæfte håndlavede eller store-købte pung håndtag.

Boks pung

Enhver latching boks, som en cigar boks, kan blive omdannet til en pung. Dekorere ydersiden af feltet og tilføje organisering lommer på indersiden, hvis det ønskes. Fastgør håndtag nær lukning af boksen.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com