Billige Zanesville, Ohio, hoteller

Billige Zanesville, Ohio, hoteller

Zanesville, Ohio, er en by, der emmer af historie. Det er opkaldt efter Ebenezer Zane, trailblazer af vejen kendt som Zanes Trace, der bosatte sig i området. Andre krav til berømmelse omfatter nysgerrig Y broen--ja, formet som et "Y", og meget forvirrende for første gang drivere - der strækker sig over sammenløbet af floderne Muskingum og slikke. Zanesville er også hjemsted for NBA stjerne Kevin Martin.

Baymont Inn & Suites Zanesville

Baymont Inn i Zanesville er en af de bedste værdier du kan finde. Med opdaterede moderne værelser, gratis kontinental morgenmad, high-speed trådløs Internet, en opvarmet indendørs pool og træningsrum har det næsten alt, hvad du kan bede om - i det mindste for penge. Det ligger bekvemt i centrum af Zanesville, så besøgende er i en god position til at drage fordel af alt det byen har at tilbyde, såsom den historiske Y bridge.

Y Bridge Inn Hotel

Y Bridge Inn Hotel billethajer dens beliggenhed og nærhed til alle de populære Zanesville område attraktioner snarere end dens bekvemmeligheder. Dette er et hotel for budget-bevidste rejsende. Værelserne er rene og velholdte, men de mangler nogle af ekstramateriale af dyrere hoteller. De nærliggende attraktioner er imponerende: Zane Grey Museum, The Wilds, Longaberger kurve og koloni Square Mall. De rejsende ikke planlægger at tilbringe meget tid inde i deres værelser finder Y Bridge Inn meget.

Super 8 Zanesville

Super 8 Zanesville er beliggende to minutter fra downtown Zanesville, ret ud af I-70, ideelt for forretningsrejsende og lejer. Med opdaterede værelser og beskedne faciliteter, vil besøgende modtage et behageligt ophold på en betydelig værdi. Gratis trådløst i hele kabel (med HBO) og en gratis kontinental morgenmad er blot nogle af funktionerne i Super 8. Det er altid pet-kammeratlig så godt.

Ramada Inn Zanesville

Trods kan prale med en imponerende række af møde- og konferencelokaler, tilbyder Ramada Inn stadig rejsende til Zanesville en temmelig god handel. Med et vaskeri liste af faciliteter og services som en indendørs swimmingpool, gratis morgenmad, trådløst højhastighedsinternet og en 27" tv i hvert værelse efterlader Ramada ikke meget andet at ønske. Nøglen til at få er et godt tilbud booking langt nok i forvejen. Den eneste ulempe er, at det ligger et par miles udenfor downtown langs I-70.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com