Hvordan at spare penge på tøj: Fashion idéer til at opdatere din Syle gratis

Hvordan at spare penge på tøj: Fashion idéer til at opdatere din Syle gratis

Søger god forstærker din tillid, og mode kan være sjovt. Det kan også være dyrt. Men selv om opdatere din garderobe er praktisk taget et job krav, kan du bo i stil uden at bruge nogen penge.

Instruktioner

• Vælg en kilde til mode inspiration, om online sites som iVillage eller magasin hjemmesider. Tilmelding til at modtage gratis kataloger fra din favorit butikker er en nem måde at forblive opdateret med mode og trends.

• Gå gennem dit skab mindst en gang hver sæson og evaluere hvad stadig passer, og hvad er stadig i stil. Holde tøj, der er uden for sæsonen på et særskilt sted. Når du gå for at få dem ud, vil de føles som ny fordi de ikke har været stirrer på dig hver dag.

• Brainstorm nye garderobe kombinationer baseret på den inspiration, du finde fra din mode kilder. Find en sending butik nær dig og sælge noget, du ikke har slidt i det forløbne år, eller sælge varer på Craigslist eller eBay. Brug indkomsten til at købe tilbehør og sko. Bare opdatere tilbehør vil give dig en frisk udseende. Shop på off-price eller sparsommelighed butikker til at strække din forsendelse dollars.

Tips & advarsler

  • Hvis du beslutter dig for tøj er din passion, ansøge om en deltidsstilling på din favorit butik. Hos nogle butikker kan du arbejde så få som fire timer pr. uge, men stadig få en betydelig medarbejder rabat.
  • Overveje en tøj swap. Inviter venner til handel uønsket tøj og tilbehør, så alle har noget "nyt".

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com