Sådan oprettes et teams kalender

Sådan oprettes et teams kalender

Oprette et teams kalender til at holde spillere og forældre med tider og steder for praksis, spil og league begivenheder. Kommunale ligaer del tilgængelige felter med andre sports-programmer. League kalender kan vise planlagte tidspunkter for praksis og spil, der varierer mellem flere steder. Kalendere giver en hurtig reference til tider og steder for at undgå forvirring. Brug Microsoft Word 2003 til at oprette et teams kalender til at sende til alle deltagerne på dit hold.

Instruktioner

Sådan oprettes et teams kalender

• Åbn et nyt Word-dokument og sæt den til landskab layout. Klik på Microsoft Word-ikonet desktop genvej for at åbne et nyt dokument. Klik på "File" på den øverste venstre menu advokatstanden og klik på "Sideopsætning" valg. Klik på fanen "Papirstørrelse" i dialogboksen, og klik på prik ud for "Landskab" for orientering valg. Klik på "OK".

• Gøre en overskrift for at identificere den måned og team. Klik på ikonet center tekst på værktøjslinjen. Klik på knappen fed skrift, så klik på teksten størrelse drop-down menuen for at øge størrelsen på mindst 16 punkter. Skriv navnet på måneden. Tryk på "Enter"-tasten og type i navnet team.

• Kortlægge et gitter til kalenderen. Klik på "Tabel" på menu advokatstanden. Roll markøren over "Indsæt"-markeringen, og klik på "Bordet" på den liste, der vises til højre. Brug op- og ned-pilene til at diktere "Antallet af rækker" og "Antal kolonner" i boksen Indsæt tabel. Vælg syv kolonner for ugens dage. Bruge én række til at identificere dagene og tilføje fire eller fem ekstra rækker for at dække antallet af uger i måneden. Klik på "OK" knappen for at se en standardstørrelse tabel med det angivne antal kolonner og rækker.

• Define parametrene for tabellen. Klik på "Bordet", derefter på "Egenskaber for tabel". Klik på et afkrydsningsfelt i feltet ud for "Foretrukket bredde" og bruge op/ned pilene til at angive 10, så brug rullemenuen for måling til at vælge "Inches." Klik på "Centreret" under justering og "Ingen" under Tekstombrydning.

• Angiv rækkehøjderne. Klik på fanen "Række" i tabel egenskabsdialogboksen. Klik et flueben ind i feltet "Angiv højden" under række 1. Bruge op/ned pilene til at angive.3 inches for den første række. Klik på knappen "Næste række". Klik på "Angiv højden" og sæt 1 tommer for alle de resterende rækker, ved hjælp af knappen "Næste række" før hver indstilling. Klik på knappen "OK".

• Skriv navnene på hverdagene på tværs af den første række. Klik på markøren i boksen øverst i hver kolonne til at skrive i dagene i ugen, begyndende med søndag.

• Antal dage i måneden. Henviser til en kalender for at finde ud hvilken dag måned begynder. Et link til kalendere på tid og dato dot com er fastsat i afsnittet ressourcer nedenfor. Angiv teksten til venstre indrykning. Klik i boksen til den dag, måneden starter på i den anden række og træk for at fremhæve hele vejen til slutningen af rækken. Hvis måneden starter på onsdag, fremhæve de sidste fire kolonner i anden række. Klik på ikonet "Nummerering" på værktøjslinjen. Klik på den første boks i den tredje række og trække til den sidste boks i den nederste række at fremhæve resten af dagen blokke og klikke på knappen "Nummerering" igen.

• Sætte teksten i valgte dag blokke. Indstille tekststørrelsen til 14. Klik på markøren til højre side af antallet i dag blokken ønskede tekst inkluderet. Tryk på "Vælg" og "Enter" at flytte markøren uden at forstyrre den nummerering. Skrive i den passende tekst til team event på den pågældende dag. Brug den samme metode til at føje tekst til hver dag blok af en planlagt team event.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com