Forskellen mellem lige ben og Boot Cut Jeans

Boot cut og lige ben er to forskellige stilarter af jeans. De fleste mennesker ejer mindst et par af hver, da de er velegnede til forskellige lejligheder og niveauer af formalitet. Det er vigtigt at forstå forskellene mellem de to stilarter at vide, hvordan de passer ind i en mundering og hvad kropsform er egnet til hver jean type.

Historie

Lige ben jeans er den traditionelle jean cut og har eksisteret siden Levi Strauss indført dem ind på det amerikanske marked i slutningen af 1800-tallet. Boot cut jeans er en mere moderne version, der kom på mode i 1990 ' erne.

Lige ben Jeans

Lige ben jeans kan enten være lav eller høj spildt. Som navnet antyder, har de en straight, smalle ben. Det betyder at på låret, de ikke klamre sig, og ved knæet, de hænge uden nogen koniske eller flare nederst. Dette skyldes, at jeans er normalt den samme omkreds fra knæ til hem. Lige ben jeans ender normalt 1 eller 2 inches under anklen.

Boot Cut Jeans

Som lige ben jeans, kan boot cut jeans være lav eller høj spildt. Men i modsætning til lige ben jeans, på låret, de er stramme montering, og ved knæet, de gradvist taper udad indtil de danner en flare ved åbningen. På anklen, er de designet, så en bred boot eller sko kan passe under dem. Derfor, de er normalt længere end lige ben jeans, med tilbage hem skimming gulvet, og den forreste hem dækker dine sko.

Kønsforskelle

Lige ben jeans tage normalt den samme form for kvinder og mænd, boot cut jeans er forskellige mellem kønnene. Kvinders boot cut jeans har en 1 - til 2-tommer forskel i omkreds mellem knæet og ben åbning, hvorimod mænds boot cut jeans har den skrå startende fra skridtet område, med jeans løs hele vejen fra skridtet til sømmen.

Hvornår skal bære

Boot cut jeans betragtes mere uformel, og så skal bæres på afslappet sociale lejligheder såsom parter. Lige ben jeans er velegnet til mere formelle lejligheder, og i nogle casual kjole kontorer, kan endda bæres i arbejde. Boot cut jeans er ofte bruges til at skjule kurvede hofter, lige ben jeans er ideel til kort kvinder.

Sko stilarter

Boot cut jeans bør bæres med chunky sko eller støvler, tennissko og pumper er velegnet til lige snit jeans. Men i 2009, tucking lige ben jeans i støvler blev moderne.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com