Regler for sikkerhed rækværket til koncert stadier

Live koncerter med titusindvis af mennesker kræver visse mængder af sikkerhed for at holde folk fra farende scenen og at skade sig selv, kunstnere eller udstyr. Dette gøres primært med sikkerhedspersonalet og sikkerhed gelændere, der begrænser adgang skarer har til visse områder. Der er forholdsregler, der skal træffes, når du opretter disse sikkerhed gelændere, så de er effektive og ikke skaber et større problem.

Placeret tilbage fra scenen

Sikkerhed gelændere placeres en vis afstand fra scenen, således at det bliver vanskeligere for dem fra publikum til at klatre op på scenen og forstyrrer udførelsen. Denne plads kan variere i afstand afhængigt af mødested og størrelsen af publikum, men det bør mindst være bred nok til sikringspersonale at stå og holde folk fra klatring sikkerhedsbarriere. Sikkerhedspersonalet skal også se folk mod sikkerhed rækværket og band sammen for at trække nogen, hvis de er ved at blive knust.

Forbundet med hinanden

Det er vigtigt for koncert sikkerhed gelændere skal være solid og tilsluttede sammen således at de gør en faktiske barriere. Når en panik eller rush opstår, vil en kollapsende væg medføre folk til at være fanget under eller på toppen af det og ofte fører til en bisse, hvilket kan føre til alvorlig skade eller død. Hvis disse metal sikkerhed hegn og rækværk er sluttet sammen og sluttet til jorden, vil de ikke skjule nemt. Folk vil bare blive skubbet mod det, at give dem mulighed for at klatre ud over rækværket eller blive trukket over af sikkerhedspersonalet.

Solidt rækværk

Sikkerhed gelændere til koncerter bør også solid stykker af metal, med måske et par små huller i hele dem til luftning formål. Mens ældre koncert rækværk plejede at være kæde link eller barer med større åbninger, er disse hurtigt bliver erstattet af ansvarlig koncert sikkerhed stabe, som arme og ben kan være fanget mellem disse barer i tilfælde af en panik og grotesk brudt. Disse solid metal fronter af sikkerhed gelændere også gøre det lettere for koncert goers at klatre ud fra mængden i tilfælde af en panik.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com