Hvordan man laver en parfume sæl

Oprette din egen bad og spa produkter i hjemmet giver dig mulighed for at sælge dem for offentligheden. Sælgende parfume, kræver kosmetik, sæber og andre produkter forsegling dem for sikkerhed. At gøre en parfume seal er en opgave, der kan gennemføres på under 5 minutter, hvilket gør det nemmere for dig at fokusere din tid på crafting produkter i stedet for at bekymre sig om emballage dem. At vide hvordan man laver en parfume forsegle kan du ordentligt og sikkert transportere din parfumer, sæber og andre formuleringer.

Instruktioner

• En shrink band ærme eller shrink wrap, er en lille plastic ærme, der krymper når varmen er anvendt på det. Shrink bands kan findes online med lethed eller i din lokale håndværk og hobby butik. Nye retninger aromater tilbud skrumpe band ombrydes i en række størrelser.

Lette shrink band ærme ned over toppen af parfume flaske. Skub det over låg og flaskehalsen.

• Tænd hår tørretumbler, og hold det ca 4 inches fra overfladen af plast shrink band overdækket parfume flaske.

• Blæse tørre parfume flaske med hårtørrer på sin varmeste indstilling for ca 2 minutter, og sørg for at slå alle sider af flasken og shrink wrap band. Plast bandet vil straks stramme, krybe og segl flasken lukket.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com