Gratis aktiviteter i Phoenix, Arizona

Gratis aktiviteter i Phoenix, Arizona

Phoenix, Arizona, er hjemsted for mange sjove og spændende attraktioner, såsom Phoenix Zoo, Desert botaniske haver, Arizona Science Museum og Chase Field baseball park. De fleste af disse attraktioner kræver entrépriser, men der er masser af gratis aktiviteter så godt. Ud over de aktiviteter, der er anført nedenfor, skal du kontrollere lokale aviser eller hjemmesider for gratis festivaler og koncerter, der kan finde sted i Phoenix-området, da disse er hyppige arrangementer.

Phoenix kultur Pass

For dem, der bor i Phoenix-området, er en kultur Pass en ideel måde at få adgang til byens attraktioner gratis. Kortene er tilgængelige på biblioteker i Phoenix, Glendale, Mesa, Chandler, Scottsdale og Tempe og udstedes på første-mølle-princippet. Blot besøge en af bibliotekerne og bede om at tjekke ud en kultur Pass. Passet kan bruges på Phoenix Zoo, children's Museum of Phoenix, Phoenix Art Museum og Phoenix Science Museum, blandt andre attraktioner. Du kan holde kortet i syv dage, hvor du og fire ekstra personer har ubegrænset adgang til de attraktioner, den dækker.

Første fredag Art Museum ture

På den første fredag i måneden, Artlink Phoenix, en nonprofit organisation af kunstnere og kunstelskere, arrangerer en gratis "art walk," featuring ture 70 Phoenix kunstmuseer og skærme. Artlink tilbyder gratis transportservice, sammen med et kort over alle kunstmuseer.

Papago Park

Papago Park, et ørkenlandskab i midten af byen, byder på mange vandrestier og picnic-områder samt fiskeri laguner og cykelstier. Tilstødende parken er Phoenix Zoo, og ørken botaniske have er beliggende i parken. Disse attraktioner kræve et gebyr, men.

Phoenix bjerge

Phoenix bjergene dominere byens skyline, og give tusinder af hektar af vandre- og gratis udendørs aktiviteter. Stier spænder fra let til anstrengende, med naturskøn picnic-områder. Nå 11 rekreativt område funktioner mange bjerg og ørken vandre stier, og Arizona hest elskere Park, der tilbyder faciliteter til horseback ryttere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com