Hjem afhjælpe for smykker renere

Hjem retsmidler til rengøring smykker kan spare dig for en masse penge og udvide glans og glans i dit foretrukne stykker. Men ikke alle smykker--såsom antikke, sarte eller høje endestykker--er egnet til hjem rengøring og polering. Kontakt din guldsmed for professionel rådgivning om hvordan man tager sig af dine emner mellem professionelle rengøring før du forsøger at bruge et hjem afhjælpe.

Guld, ædelstene og sølv

Bruge isopropylalkohol, eller gnide alkohol, vand, ammoniak og en blød børste, såsom søm pensel eller tandbørste som et hjem afhjælpe guld og ædelsten smykker renere.

Sættetid dit guld og ædelsten stykke i ca ½ kop af isopropylalkohol for fire til fem timer at fjerne fedt fra stykket. Skyl derefter varen grundigt. Bland ½ kop af ammoniak og to kopper vand sammen for at skabe et rengøringsmiddel. Dyppe den bløde børste til rengøring løsning og forsigtigt børste guld og ædelsten stykket. Dyp penslen i løsningen ofte og arbejde rengøring løsningen ind i sprækker og revner. Gentag så mange gange som nødvendigt at fjerne alle snavs. Skyl stykke i lunkent vand og lufttørre. Polske med en ren terry klud, hvis det ønskes.

Brug en tandpasta som et hjem afhjælpe for smykker renere, for at fjerne snavs fra sølv, guld og hvid guld stykker. Det kan endda hjælpe med at fjerne plette fra sølv. Brug originale hvide tandpasta versioner, der ikke indeholder silica. Ikke brug gel tandpasta eller tandpasta, der er formuleret for anti-plak og tandsten kontrol. Gælde en soft-strittede tandbørste tandpasta og forsigtigt børste guld, sølv eller hvid guld smykker stykke, indtil det er rent. Skyl med koldt vand og luft eller dup dem tørre.

Plettet stykker

Brug tvekulsurt natron og kogende vand til at fjerne sølv plette. Linje i bunden af en sauté pan med aluminiumsfolie. Placer sølv smykker stykker direkte på folien. Brug en gryde til at koge ca ½ gallon af vand. Fjern gryden fra varmen og overføre det til vasken. Tilføje ca ½ kop bagepulver til det kogende vand. Stå tilbage mens du tilføje bagepulver, fordi blandingen vil skum og spill over siderne af gryden. Når blandingen afregner, hæld det over sølv indtil sølv er helt neddykket. Vente flere minutter for hjemmelavet bagepulver smykker renere blandingen for at fjerne plette fra sølv. Gentag processen, hvis sølv er dårligt plettet. Fjerne sølv fra panden, skyl grundigt og dup tør.

Perler

Brug en fugtig klud til at forsigtigt fjerner snavs og snavs fra perler. Disse er meget skrøbelige, så gnid dem meget langsomt i løbet af processen. Genoplive glans ved at anvende et par dråber olivenolie til stranden og forsigtigt raspning perler med en tør klud. Skyl med lunkent vand og derefter lufttørre.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com