Riu Resorts i Bahamas

Riu Resorts i Bahamas

RIU er en kæde af mere end 100 hoteller verden over. Hoteller og resorts er i nærheden af eksotiske strande. RIU Palace paradis øen er et all inclusive-resort i Bahamas og er den eneste RIU ejendom i regionen. 14-etagers resort er beliggende på stranden og vender ud mod havet. Ved ankomsten skal får gæsterne et armbånd til at bære under hele deres ophold have adgang til all inclusive-ydelser.

Paradis ø

RIU Paradise Island resort har 379 værelser med junior suiter og suiter til rådighed. Feriekomplekset har swimmingpool og boblebad. Der er gratis liggestole, håndklæder og parasoller ved swimmingpoolen. Renova spa tilbyder massage og behandlinger på stedet for et ekstra gebyr. Et fitness-center og sauna er tilgængelig for gæster over 18 år. En souvenirbutik, frisørsalon samt boutique er tilgængelige på webstedet. Room service er tilgængelig 24 timer i døgnet. Som en all inclusive-resort, er alle måltider, snacks og drikkevarer inkluderet i værelsesprisen.

RIU Palace paradis øen

Casino drevet paradis øen

Paradis øen 6307

Paradis ø Bahamas

242-363-3500

RIU.com

Om Bahamas

Bahamas består af flere øer. Nassau og Paradise øer er forbundet med to broer. Hovedstaden i Bahamas, Nassau, er placeret på New Providence Island. Nassau og Paradise Island begge indslag attraktioner, fine restauranter, fisk markeder, vandsport på kysten og butikker. Grand Bahama Island byder på både historiske og moderne attraktioner. Ydre øer er små, isolerede landsbyer beliggende i nærheden af de større øer. Du kan finde mange dyk og fiskepladser på strandene i ydre øer.

Seværdigheder

Rawson Square er beliggende på tværs af krydstogtskibe dock i Prince George Wharf og funktioner historiske regeringsbygninger og ministeriet for turisme, som har oplysninger, besøgendes og vandretur kort. Botaniske haver på øen har fugle, pattedyr og reptiler blandt tropiske haver. Grand Bahama island har mange naturlige og menneskeskabte attraktioner med økologiske seværdigheder at se.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com