Hvordan man kan finde gratis Cruise oplysninger

Hvordan man kan finde gratis Cruise oplysninger

At komme væk på et cruise er en rigtig god idé for en familieferie, en bryllupsrejse eller endda en tur med venner. En mulig årsag, at mennesker er afskrækket fra cruises dog, er prisen. Selv for en enkelt person, kan det koste hundredvis eller endda tusindvis af dollars for en syv dages krydstogt. Heldigvis er der en række cruise selskaber, der tilbyder salgsfremmende gaver, giver dig- og muligvis en ven eller et familiemedlem medlem--en gratis Krydstogtsferie.

Instruktioner

• Tale med et rejsebureau om at blive en tour dirigent. Dette er en person, der hjælper rejsebureauet book en stor gruppe af mennesker til et krydstogt. Hvis du får gruppen organiseret og kommunikere med alle, kan du få din tur gratis.

• Se online eller i tidsskrifter gratis cruise tilbud. Undertiden cruise virksomheder som Caribbean Cruise Line vil tilbyde salgsfremmende gaver, hvis du er villig til at betale $59 skat per person. Du kan også skal betale et dagligt gebyr på omkring $10 for drikkepenge, men den faktiske billet er gratis. Være forsigtig, når du taler til sælgere, selv, for at sikre de ikke automatisk opgraderer du til en kabine, der koster mere.

• Tale med en cruise selskab om tale på deres krydstogter. Hvis du er en ekspert i et bestemt område, kunne du holde foredrag en gang om dagen mens krydstogtskibet på havet. Forelæsningerne er normalt kun om en time lang, men resten af tiden er ledig tid for dig at nyde dig selv. Mange gange højttalere er også tilladt at medbringe en gæst sammen med dem gratis.

• Indtast dit navn i cruise foræring. Disse konstant foregår i shopping centre rundt om i landet, såvel som online. Indtast dit navn så mange gange som muligt, i så mange giveaways som muligt at øge dine chancer for at vinde en gratis cruise.

• Lære folk, hvordan at danse eller gøre andre kunsthåndværk. Skibe som har aktiviteter for deres passagerer, så hvis du taler med en cruise line om undervisning dans eller hjælpe lånere med daglige aktiviteter, du kunne få en gratis cruise.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com