Hvordan at rengøre Timberland støvler fra snavs og falmning

Hvordan at rengøre Timberland støvler fra snavs og falmning

Timberland støvler er designet til udendørs brug, og holde fødderne tørre og behagelige, regn eller skinne. Disse støvler er bygget for at beskytte mod slid, og er lavet til at modstå vandreture gennem mudder, regn og sne. Derfor er det svært at holde Timberland støvler fra at få snavset eller falmet. Støvlerne skal være ordentligt renset og behandlet for at beskytte ruskind, nubuck og læder materialet.

Instruktioner

• Brug en ruskind viskelæder og en ruskind børste til at fjerne enhver løs snavs fra overfladen af Timberland boot. Bruge pensel først at fjerne de fleste af snavs eller tørrede mudder--flytte børster frem og tilbage, med fast tryk anvendes. Brug derefter ruskind Viskelæder til at fjerne mere stædig snavs eller pletter--flytte det meget på samme måde som du ville gøre en blyant viskelæder. Derefter bruge ruskind pensel igen, for at genoprette nap af enhver flade områder på boot.

• Spray hele støvlen med en ruskind og nubuck skum renere såsom Renewbuck, skum Tex eller Ecco skum renere. Renewbuck sælges af firmaet Timberland og kan bidrage til at gøre ruskind og nubuck fodtøj ser nyere, så længe anvisningerne følges. Brug kun en lille del af renere, sprøjtning flasken i en tilbage og tilbage bevægelse. Derefter forlade støvler til tørre.

• Rengør bunde af Timberland støvler med varmt vand og en tandbørste. Arbejde børsterne af børste gennem alle de små sprækker i slidbanen, stoppe alle så ofte for at sikre, at snavs kommer løs. Hvis ikke, skrub med en mild skålen vaske i stedet for vand, og sørg for at skrabe ud af snavs, ikke løsne nemt. Lad derefter støvler til luft tørre.

• Forlænge levetiden på din støvler ved hjælp af en læder balsam, såsom Timberland's Boot Sauce, Nikwax eller LaCrosse læder rengøring gel. Boot Sauce squeeze rør har en indbygget svamp applikator. Efter at klemme en lille mængde af produktet på applikatoren, arbejde det forsigtigt ind i læderet. Derefter buff støvler med en ren, tør klud.

• Kontakt Timberland selskabet, hvis skaden opstår under renseprocessen, eller hvis du har spørgsmål om pleje af dine støvler. Gennem sin online kontakt formular eller via forskellige sociale medier websteder, kan du nå Timberland.

Tips & advarsler

  • En ruskind viskelæder kan købes hos de fleste sko butikker. Du kan også bruge en crepe gummi eller gummi gummi viskelæder--sælges af nogle kunst levering butikker eller afsætningsmuligheder.
  • Et besøg på en sko reparatør eller skomager, kan være nødvendigt, hvis din falmede Timberland støvler ikke kan gendannes med normale rengøringsmidler. De fleste skomagerne bære de samme farvestoffer producenter bruger.
  • Forsøg ikke at børste, ruskind eller nubuck, der er stadig våd eller endda lidt fugtige. Dette vil beskadige boot snarere end at øge den nationale handlingsplan.
  • Alternativ rengøring produkter uden for brandet Timberland som skum Tex, bør anvendes med forsigtighed. Det er bedst at konsultere timberlands kundeservice, hvis du mener, at et tredjepartsprodukt kan muligvis beskadige dine støvler.
  • Læg aldrig Timberland støvler i tørretumbleren. Dette vil formindske boot og ødelægge stoffet.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com