Front Crawl instruktioner

Front Crawl instruktioner

Den forreste gennemsøgning er betragtet som den hurtigste af alle svømning slagtilfælde. Dette slagtilfælde er ofte omtalt som den forreste gennemsøgning, freestyle, og også som den amerikanske gennemsøgning eller den australske gennemsøgning. Den forreste gennemsøgning er svømmet i næsten alle større svømning konkurrencer, herunder de olympiske lege, selv om dette er den eneste slagtilfælde ikke er reguleret af FINA, International svømning Federation. Læring den forreste gennemsøgning kan ske med lidt besvær, men mestrer denne teknik til hastighed og ydeevne tager tid-intensiv praksis og konditionering.

Instruktioner

• Komme i vandet, og lå på maven. Begynd flutter-sparkende dine fødder. Flutter-sparkende gøres ved at holde benene sammen, tæer pegede bag dig og hurtigt sparke fødderne op og ned. Fødderne kommer ikke op af vandet når kicking for at skabe optimal bageste fremdrift. Idéen her er at forestille sig at dine knæ er fastgjorte sammen, og kun ved hjælp af dine ben og fødder under knæet til at sparke.

• Danne en pagaj med hænderne at holde alle fingre side-by-side. Flyt dine arme i en vindmølle bevægelse. Streg i vandet at holde din arm udvidede og straight. Tryk ned for at din hofte i én glidende bevægelser, og derefter trække din arm. I denne teknik er en arm i vandet skubber mens den modsatte arm er op af vandet forbereder sig på at indtaste vandet når den modsatte arm udgange.

• Rock din krop frem og tilbage, mens flutter-sparker med fødderne som du ruller kroppen frem og tilbage holde i sekvens med din arm bevægelse. Når højre arm er op af vandet, skal du være rokkende tilbage mod højre. Holde dit ansigt og tage et pust til siden, som du skal, når din arm kommer op af vandet. Typisk, når den højre arm er ud af vandet og kommer til næste slag, vendte hovedet til højre for at tage en hurtig pust.

Tips & advarsler

  • Skubbe ud af pool væggen vil hjælpe med fremdriver kroppen i front crawl slagtilfælde. Typisk i konkurrencer, svømmere dykke ned i vandet og derefter starte den forreste gennemsøgning. Da de når væggen, hjælper pivotering og skubbe ud af væggen fremdrift.
  • Vær meget forsigtig, når svømning.
  • Hvis du føler dig træt, komme ud af vandet straks.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com