Disney Wilderness Lodge restauranter

Mens du planlægger din ferie til Walt Disney World Resort, er det vigtigt at kigge på forskellige restauranter i nærheden af dit hotel. Hvis du har børn, vil din spisestue behov være forskellige fra dem af en romantisk par. Disneys Wilderness Lodge har en række muligheder, afhængigt af din prisklasse og smag, men temaet "Old West" dominerer menuen så du måske ønsker at tage et nærmere kig inden der træffes afgørelse.

Hviskende Canyon Cafe

Disney Wilderness Lodge restauranter

Wild West-stil mad er nær Disney Wilderness Lodge.

Hviskende Canyon Cafe er en gamle West-stil restaurant har specialiseret sig i land billetpris. Denne restaurant er åben til morgenmad, frokost og middag, og tilbyder et bredt udvalg af desserter.

Land morgenmad tilbud omfatter en Canyon stegepande med en "alt på menuen" type sampler samt regelmæssig morgenmadsprodukter såsom omeletter, pandekager, vafler og havregryn.

Deres frokostmenu har et par overraskelser som en række af seafood elementer ikke helt i tema med det vilde Vesten og nogle mere eksotiske salater såsom quinoa og rucola. Der er også frokost tema Canyon stegepande s samt trak svinekød, kylling og bagte bønner.

Til middag nogle af frokostretter gentages, men med større tjener størrelser, herunder middag version af Canyon stegepande. Nogle af de middag valg tilgængelige er bøf, ørred og farsbrød. Måltidet ville ikke være komplet uden dessert og hviskende Canyon Cafe's dessert menu tilbyder søde voksen drikkevarer samt cheesecake, pecan pie og en bær fad med is.

Cafes menu priserne spænder fra $15 til $40 og restauranten er røgfri. Bemærk også, at de også kan gøre speciale kager, hvis du er der for en begivenhed og reservere god tid.

Hviskende Canyon Cafe

Walt Disney World

901 trægrænsen kørsel

Orlando, FL 32830

407-824-3200

Disneyworld.Disney.go.com/Dining/Whispering-Canyon-Café/

Kunstner punkt

Disney Wilderness Lodge restauranter

Laks er en favorit i opskalere dining virksomheder.

Kunstner punkt retter og indretning er inspireret af Pacific Northwest, med et rustikt elegante omgivelser. Denne restaurant er mere voksen orienteret, med et vinkort med 131 markeringer udelukkende fra staten Washington, Oregon og større Pacific Northwest vingårde.

Åben kun for aftensmad, restauranten har en lang liste af forretter såsom Penn Cove muslinger braiseret i røde Thai karrysauce og trak Hoisin korte ribben med asiatiske Slaw. Deres entrees er ikke mindre elegant, med et udvalg af fiske-og skaldyrsretter, bøf og kylling retter. Deres speciale er cedertræ planke-stegt laks og dessert menu indeholder chokolade terrine samt hus-made is.

Kunstner punkt har en dress-code for gæsterne. Mænd skal bære khakis, slacks, jeans eller kjole shorts og collared skjorter med valgfri sport frakker. Kvinde rådes til at bære capris, nederdele, kjoler, jeans eller kjole shorts. Selvom T-shirts har været for nylig lov, kan ikke de offensive grafik eller sprog.

Priser for denne elegante restaurant spænder fra $36 til $60.

Kunstner punkt

Walt Disney World

901 trægrænsen kørsel

Orlando, FL 32830

407-939-3463

Disneyworld.Disney.go.com/Dining/Artist-point/

Roaring Fork

Burgere og en børnemenu fås på Roaring Fork.

For en hurtig bid eller snack er brølende gaffel et fast-food-stil mødested med billigere, kid-venlige billetpris. Typisk foretrukne morgenmad fødevarer, såsom pandekager og havregryn, serveres om morgenen. Frokost og aftensmad omfatter chili, burgere og sandwiches. Diner tilbyder også en menu samt snacks og cookies. Prisfastsættelsen er generelt under $15.

Roaring Fork

Walt Disney World

901 trægrænsen kørsel

Orlando, FL 32830

407-939-3463

Disneyworld.Disney.go.com/Resorts/Wilderness-Lodge-Resort/

Område Lounge

Disney Wilderness Lodge restauranter

For voksne er område Lounge en Western-stil bar.

Område Lounge tilbyder en kort menu med elementer såsom fladbrød og vinger. De fleste menupunkter er prissat under $15, og restauranten serverer også et udvalg af øl og spiritus.

Roaring Fork

Walt Disney World

901 trægrænsen kørsel,

Orlando, FL 32830

407-939-3463

Disneyworld.Disney.go.com/Resorts/Wilderness-Lodge-Resort/


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com