Hvordan man laver en Tie-Dye T-Shirt med kål

Hvordan man laver en Tie-Dye T-Shirt med kål

Ofte forbundet med 60 ' erne og 70 ' erne subkulturer, tie-dye altid gå ind og ud af stil. Taknemmelig døde fans, sommerlejr børn og aktivister fortsætte med at gøre og bære tie-farvet tøj uanset aktuelle tendenser. For at undgå at købe og håndtering af dyre, unaturlig farvestoffer, kan du gøre din egen hårfarve med rødkål, som kan gøre en dyb blå eller lys-pink farvestof, afhængigt af mængden af kål anvendes.

Instruktioner

• Småkoge røde kål blade i en gryde med vand i 1 time. Bruge flere blade til en mørkere farve og færre blade til en lysere farve. En flerfarvede skjorte, overveje at gøre flere partier af farvestof i varierende nuancer. Fjerne farven fra varmen og lad det køle før du overfører hver skygge til en separat squeeze flaske.

• Opløses 3/4 tsk alun og 1/4 tsk fløde af tandsten i 1 kop varmt vand. Føje løsningen til en spand med varmt vand og suge dine T-shirts i løsningen. Dette vil forbedre limning af kål farvestof til T-shirts, og vil forhindre fading når du vasker tøjet eller bære dem i solen.

• Vride ud shirts til at fjerne overskydende vand og lægge dem på en flad overflade.

• Fold shirt efter dit ønskede tie-dye design. For en spiral mønster, hugge skjorte i midten og twist indtil hvis danner en stram, cirkulære, roset-formet bolden. Sikre tre elastikker på forskellige punkter rundt bolden til at adskille det i seks lige store sektioner. For en tilfældig "burst" design, kradser skjorte jævnt omkring midtpunktet man laver en bold og sikre tre elastikker omkring bolden til at opdele det i seks sektioner.

• Klem farvestof ind i stoffet. For figuren spiral klemme forskellige nuancer i de forskellige sektioner. For de tilfældige design, klemme anderledes farvet farvestof hele bolden i et cirkulært mønster. Grundigt mætte stoffet med farvestof, klemme væske ind i folderne.

• Lad skjorten uden for tørre i 24 timer.

• Skyl skjorter i en håndvask med koldt vand, indtil alle overskydende farvestof er vaskes ud af stoffet. Fjerne elastikker og vask skjorter i en vaskemaskine, ved hjælp af det varme vandkredsløbet.

Tips & advarsler

  • Bruge andre naturlige farvestoffer til at skabe en bredere vifte af farver. Hyldebær, morgenfruer, solsikker, spinatblade, morbær og sort valnød skrog gør nice farvestoffer.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com