Hvordan man laver en hjemmelavet hudpleje linje

Køb hudpleje linjer fra kosmetisk tællere kan koste flere hundrede dollars, og produkterne er så fyldt med kemikalier og konserveringsmidler at de sjældent leverer de forventede resultater. Det er nemt og sjovt at foretage din egen hudpleje linje. Ikke alene ved du præcis hvad der sker på din hud, du ved, at ingredienserne er rene og naturlige. Det er nemt at tage nærende naturlige ingredienser og se moder natur gå til arbejde og forbedre din hud!

Instruktioner

Hvordan man laver en hjemmelavet hudpleje linje

• Gøre en ansigtsbehandling renseprodukt med honning.Rør 1/2 kop honning med 2 spsk mild flydende sæbe, og hæld i en ren beholder. Honning er høj i kalium, der præciserer huden ved at dræbe bakterier, der forårsager pletter og hudorme.

• Tag en teskefuld sukker og tilsæt et par dråber vand til at oprette en eksfolierende ansigts scrub. Sukker er slibende, men blide for selv følsomme hud. Det har rengøring kapaciteter og løsner døde hudceller og hudorme, så de kan blive skyllet væk.

• Mash 1/4 af en avocado og 1/4 af en banan til brug som en ansigtsmaske. Avocado er rig på huden nærende vitaminer som A og B, samt protein, og bananer er fuld af kalium og naturlige olier der giver huden en sund og naturlig glød. Forlade på dit ansigt i 20 minutter og skyl med lunkent vand.

• Tone huden ved at gøre en Æble juice hud freshener.Kombinere 2 spsk af witch hazel og 1/2 kop æblejuice. Anvende med et stykke vat. Æbler giver huden en ungdommelig glød, mens witch hazel strammer huden og forædler porer.

• En intensivt fugtgivende nat behandling, kombinere 1 teskefuld af E-Vitamin olie med 1 teskefuld olivenolie. Olivenolie afklaring og fugtgivende, og Vitamin E olie reparerer huden mens vende frie radikaler fra miljøet.

Tips & advarsler

  • Alle disse ingredienser arbejder med alle hudtyper. Brug sæbe, toner og fugtighedscreme hver dag. Bruge scrub og maske to gange om ugen. Holde hjemmelavet hudplejeprodukter nedkølet. Kun gøre nok maske til en anvendelse. Hvis nogen er tilbage cover, bruge den næste dag eller smide det ud.
  • Undgå kontakt med øjne. Hvis noget lugter harsk, kassér det og gøre et nyt parti.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com