4 juli dekoreret kage ideer

Den fjerde juli er en sjov tid til at komme sammen med familie og venner. Mange familier fejre USAs uafhængighed ved grillning hamburgere og hotdogs i baghaven. En særlig fjerde juli kage er den bedste måde at afslutte dette måltid mens du ser fyrværkeriet.

Flag kage

Lave en gul kage ved hjælp af en blanding i en 9 x 13-tommer gryde. Pisk nogle piskefløde med pulveriserede sukker indtil fluffy, eller købe pre-made piskes topping. Frost toppen af kagen med fløden. Læg blåbær i rækker på øverste hjørne af kagen til at se ud for blå. Derefter lå de jordbær, som er skåret i halve på langs, i rækker forlader rækker af hvide mellem dem. Tilføj frugt kun et par timer før servering og cremen en time før servering. Hvis du ikke vil bruge bær kan du bruge rød, hvid og blå glasur til at tegne flag i stedet.

Is kage

Tage en pre-made 10-tommer engel mad kage og skær den i 4 lige lag. Lægge det første lag på kage fad. Sprede 1 quart af blødgjort jordbær is på toppen. Sætte det i fryseren. Sprede 1 quart af blødgjort vanilleis på det næste lag af kagen og læg det oven på laget jordbær i fryseren. Sprede det tredje lag kage med en mere kvart jordbær is og tilføje det på toppen af det vanille lag i fryseren. Læg de resterende lag kage på toppen. Efter det hele fryser, tage det ud og frost det med flødeskum farvet blå. Når kagen er skåret, bliver hver skive har lag i rød, hvid og blå.

Kanonslag kage

Gøre din yndlings kage opskrift i en jellyroll gryde. Før hælde i dejen line gryde med folie og fedt det. Når kagen er færdig, skal du vende det om på et håndklæde, der har været drysset med flormelis og forsigtigt fjerne folien fra kagen. Rul kagen i håndklædet startende med den korte side. Når det er afkølet, rul kagen og dække det med et lag af kirsebær pie påfyldning og derefter et lag af optøede piskes topping. Rul kagen op igen. Frost kagen med resten af den piskes topping. Derefter dekorere det med jordbær og blåbær, så at det ser stribet. Holde en rød lakrids pisken ud af top til at ligne vægen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com