Det sydlige Lake Michigan ferier

Såvel turister som lokale beboere strømmer til det sydlige Lake Michigan i deres fritid til at nyde sejlads, fiskeri, svømning og sportslige aktiviteter for alle årstider. Sommerferie nær sydlige Lake Michigan giver masser af aktivitet på sukker sandstrande og i klar og frisk vand. Michigan tilskynder ferier nær den sydlige sø ved at skabe aktiviteter for alle aldre og niveauer samt logi spænder fra campingpladser og resorts til kroer.

Vandaktiviteter

Lake Michigan, den største ferskvandssø i USA, har hvide sandstrande med mange vandaktiviteter, herunder svømning, sejlads, fiskeri, vandski, slanger, dykning, cykling, kano og kajak. Området virksomheder leje udstyr og charterbåde er tilgængelige til at fiske efter laks, ørred, steelhead og aborre. Strand byer i den sydlige del af staten på Lake Michigan omfatter nye Buffalo, St. Joseph, syd Haven, Saugatuck-Douglas, Holland, Grand Haven, Muskegon, Silver Lake sandklitter og Ludington. Michigan eventyr forlystelsespark og Wildwater eventyr i Muskegon har forlystelser, vandrutsjebaner og mange andre attraktioner. Weko Beach i Bridgman byder på camping, en boardwalk, to dune overser, beach volleyball net og en båd lancering. Saugatuck's Oval Beach var kåret som en af de øverste 25 strande i verden af Conde Nast, og en af øverste to i nation af National Geographic Traveler. Silver Beach er en ren, brede strand med mole fiskeri, beachvolley, børns spille strukturer og barrierer gangbroer til Se solnedgange på Lake Michigan.

Naturområder

Staten Michigan har bevaret hundredvis af hektar af det sydlige Lake Michigan-området for besøgende til at udforske. Parker, rekreative områder og natur områder tilbud sandklitter, træbevoksede arealer, vådområder og felter til visning af dyreliv, stier til vandring og cykling og stier til ridning. Sarett Art Center i Benton Harbor har kilometervis af stier, der omfatter barrierer gangbroer, boardwalks og observation platforme at se levesteder og vilde dyr i vådområder. Van Buren State Park i syd oase tilbyder aktiviteter året længe, herunder sommer mountainbiking, vandring og camping, efterår jagt i udpegede områder og vinter snescootere og cross country skiløb. Warren klitter State Park i Sawyer har mere end 1.500 hektar af sand klitter og lakefront camping med vandreture, drageflyvning og sailboarding om sommeren, jagt i løbet af efteråret og snesko og cross country skiløb om vinteren. Warren Woods Naturcenter i tre Oaks er et skovområde med bøg og ahorn træer, der tillader besøgende at observere fugle, dyr og mere end 100 arter af planter og vilde blomster i deres naturlige omgivelser.

Logi

Det sydlige Lake Michigan har en bred vifte af indkvarteringsmuligheder herunder moderne moteller, bed and Breakfast, kroer, udlejning hytter, hytter, ejerlejligheder og campingpladser. Det sydlige Lake Michigan's bed and breakfasts i Stevensville, St. Joseph, Lakeside, Union Pier og Berrien Springs har værelser med pejs, spabade, boblebade eller luksussuiter med private strande på Lake Michigan. Campingpladser som Covert Park Beach og campingpladsen, Weko strand Park & campingpladsen og Silver Lake stat campingpladsen har strande på Lake Michigan. Grand Beach Inn i nye Buffalo har ikke-ryger værelser med suiter, pejse i fællesrum, en opvarmet pool og aktiviteter for alle aldre. Sleepy Hollow Resort i syd Haven udlejer sommerhuse og ejerlejligheder med en udendørs opvarmet swimmingpool, privat strand, tennis og børneprogrammer.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com