Hjem retsmidler til at fjerne Acne ar fra ansigtet

Brug hjem retsmidler til at fjerne acne ar fra ansigtet tager tid og tålmodighed. Der er ingen øjeblikkelig kur mod acne ar. Din hud skal have ordentlig pleje over en længere periode til at helbrede. Selv dyre laser ar-fjernelse behandlinger tage flere sessioner og masser af helbredelse tid før du ser resultater. Så før du prøver en dyre fix, tænke på ved hjælp af billig og let hjem retsmidler.

Acne ar

Acne opstår, når snavs, olie, døde hudceller og indgroede hår tilstoppe en pore. Området tilstoppede svulmer og kan begynde at opbygge puss. Sprænges pus-fyldt bums kan rive huden og skabe et lille krater i hudens overflade. Mennesker, der har eller har haft svær acne problemer ofte også have ardannelse.

Ordentlig pleje

Healing acne ar kræver din hud til at blive i den bedste mulige tilstand. Pleje af din hud ordentligt vil fremskynde heling og forhindre yderligere acne problemer. Vask dit ansigt med varmt vand og en mild sæbe en gang om morgenen og en gang om natten. Varmt vand er bedre end varmt, fordi varmt vand suger væk fugt og irriterer huden. Pat dit ansigt tør med et rent håndklæde. Aldrig krat dit ansigt tør, da det irriterer huden.

Hjem retsmidler

Frisk aloe vera er en af de bedste naturlige måder at hjælpe helbrede nogen form for ar. Planten er nem at dyrke og vedligeholde. Simpelthen knækker et lille stykke af anlægget, og skrabe gel-lignende kødet i en lille skål. Bruge rene fingerspidser til fordelt gelen på din rene ansigt, før du går i seng hver aften. Lad den kraftfulde aloe suge ind i dit ansigt i løbet af natten og vaske det om morgenen. Aloe vil hjælpe helbrede huden og tillade mørke farver til at falme.

Det er vigtigt at holde huden hydreret. Hvis du lider af acne ar og tør hud, kan du bruge en næringsrig olie på dit ansigt til at fremme heling. Ising lidt E-vitamin olie på et stykke vat, og feje det let over læben ren før du går i seng. Lad olien suge ind i din hud mens du sover, og vaske det om morgenen. Du kan bruge andre lette olier, såsom hasselnød og mandel olie. Brug ikke tunge olier, der kan tilstoppe porerne, såsom mineralsk eller kokosolie.

Hvis du har acne ar med tunge misfarvning, kan ved hjælp af nogle friske citronsaft hjælpe arret fade. Klem en lille mængde citronsaft i en lille skål. DIP et stykke vat i saften, og ising en tung mængden af saft på din rene acne ar. Lad saften tørre. Saften lugter ikke dårligt og medfører ingen ændring i dit udseende, så du kan bruge behandling i morgen og/eller om natten.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com