Forskellen mellem S12 & S13 diamanter

Klarhed måler antallet af pletter (ekstern fejl) eller optagelser (intern fejl) i en diamant. Inklusion omfatter revner, luftbobler og udenlandske mineraler fundet i stenen. For at sikre kvaliteten af diamant er købt, bør stenen attesteres ved Gemological Institute of America (GIA) eller europæiske Gemological laboratorium (EGL). GIA og EGL er de to mest respekterede organisationer for diamant klassificering og certificering. Kvaliteter starter ved F, helt fejlfri (internt og eksternt) og yderst sjældent ned til I3 for diamanter, der har synlige optagelser.

General klarhed

En diamant klarhed grade påvirker dets værdi. Mange naturlige diamanter indeholder pletter eller urenheder kaldet indeslutninger, hvoraf mange kun kan ses under 10 x forstørrelse. De færre og mindre mærkbar de indeslutninger den sjældnere diamond og den højere pris det kommandoer. Antal, størrelse, type og placering af indeslutninger synlig under en guldsmeds lup eller mikroskop bestemme en diamant klarhed grade. Inddragelse under en diamant tabel eller top, indflydelse på lønklasse mere end en optagelse på bælte eller side. GIA certifikater omfatter en "plot" på en sten indeslutninger, svarende til et fingeraftryk for en diamant. Ingen to diamanter er præcis det samme, og plottet giver sikkerhed for at du betaler for diamant er den, du modtager.

SI2 klarhed

Den mest almindelige type på markedet, lidt inkluderet eller SI range diamanter omfatter SI2 grade sten. De giver mest værdi mens den stadig giver exceptionel klarhed for det blotte øje. Typiske inklusioner bliver synlige i 10 x forstørrelse. Evaluere SI2 klarhed diamanter omhyggeligt, som nogle kan have synlige optagelser.

SI3 klarhed

GIA og andre gemological institutioner har endnu til at genkende eller vedtage EGL grade SI3. GIA ville typisk kvalitet en EGL SI3 klarhed med en tilsvarende GIA grade af I1. Disse midler SI3 diamanter viser typisk en fejl, der er synlige for det blotte øje. SI3 diamanter bør følge samme evaluere retningslinjerne som I1 sten og derfor har en lavere værdi end SI2 diamanter.

Inkluderet klarhed

Inkluderet eller I1 klarhed diamant har en fejl, som kan ses med det blotte øje, men der bør kun være én større, ikke alt for åbenlyse fejl. Diamant bør generelt stadig ser rart, men I1 klarhed kvaliteter varierer så vælg din diamant omhyggeligt. Hvis dit budget tillader kun for køb af en SI3 eller I1 klarhed diamant, undersøge det grundigt, før du køber for at sikre, at optagelser ikke hindrer de overordnede skønhed af diamant.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com