Hoteller inden for 1 Mile fra Walt Disney World

Walt Disney World Resort, beliggende i området større Orlando, Florida er en af de mest kendte forlystelsesparker i verden, tilbyder mange underholdningssteder, rutsjebaner og spisemuligheder. Hoteller kan findes på Walt Disney World Resort, men i visse tider af året, disse værelser kan reserveres solid. Besøgende, der ikke er i stand til at booke et værelse i Disney World kan finde overnatningssteder inden for en mile af feriestedet.

Fairfield Inn & Suites Orlando Lake Buena Vista i Marriott Village

Fairfield Inn & Suites ligger mindre end en mile fra Walt Disney World og ca 10 minutters kørselsafstand fra attraktioner på Universal Studios forlystelsespark. Dette hotel tilbyder faciliteter såsom et motion center, bil leje bistand og en udendørs swimmingpool og boblebad. Spisemuligheder er også tilgængelige på hotellets landsby Food Court. 388 værelser omfatter kabel-tv, mini-køleskab og kaffemaskine. Nogle af værelserne har en kingsize-seng og op til to soveværelser. Kunst buffs, der på Fairfield Inn & Suites bør tjekke udstillinger på den nærliggende Orlando Museum of Art og Mennello Museum af amerikansk folkekunst.

Fairfield Inn & Suites Orlando Lake Buena Vista i Marriott Village8615 Vineland Ave.Orlando, FL 32821407-938-9001Marriott.com

Holiday Inn Express Lake Buena Vista

Holiday Inn Express Lake Buena Vista ligger inden for en mile fra Walt Disney World og shopping muligheder på Orlando Premium Outlets mall. Hotelfaciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool med vandrutschebane, business-center med fax-tjenester og en gæst møntvaskeri. Samtlige værelser omfatter satellit-tv, mikrobølgeovn og køleskab. Nogle af værelserne har en sovesofa. For Golf entusiaster er der en 18-hullers bane på Shingle Creek, ca 10 minutters kørselsafstand fra hotellet. Hotellet er også mindre end fem minutter fra Lake Bryan, som giver muligheder for fiskeri og sejlads.

Holiday Inn Express Lake Buena Vista8686 palm ParkwayOrlando, FL 32836407-239-8400ichotelsgroup.com

Ramada Gateway Hotel

Ramadas faciliteter inkluderer et fitnesscenter, to udendørs swimmingpools og en gratis transport til Walt Disney World, som er mindre end en mile væk. Hotellet har også en egen restaurant, Røgeri Grill, som serverer morgenmad, frokost og middag. Alle 353 værelser har queen size senge, mikrobølgeovn og køleskab. Kæledyr er tilladt på dette hotel mod tillægsgebyr. Ramada ligger mindre end fem miles fra Interstate 4, som giver hurtig adgang til større Orlando-attraktioner, herunder shopping og spisning i downtown Orlando. Hotellet er også mindre end 10 minutter fra Lake Davenport, som fiskeri-faciliteter.

Ramada Gateway Hotel7470 highway 192 W.Kissimmee, FL 34747407-396-4400ramadagateway.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com