Hvad betyder forkortelserne for leje bil afgifter?

Bil lejekontrakter og tilgange ligne ofte alfabet suppe--et array af akronymer og forkortelser uden forklaring. Forståelse af hvad alle disse forkortelser betyder kan hjælpe dig med at forstå hvad du logger, når du lejer en bil og undgå skjulte gebyrer. Denne ordliste indeholder nogle af de mest almindeligt anvendte udtryk fra store biludlejningsselskaber som Hertz, Enterprise, Alamo og Avis.

CDD

Edb-kørselsvejledning. Edb kørselsvejledning er udskrifter fra kort og retning software, at gæsterne kan bruge til at planlægge deres rejser. CDD kiosker, hvor gæsterne kan benytte touchscreen computere til at finde retninger, findes ofte i nyere udlejnings virksomheder.

AAO

Yderligere autoriseret operatør. En ekstra chauffør tilføjet til den lejekontrakt, der er tilladt at køre bilen. Biludlejningsfirmaer begrænse normalt driverne lov til at betjene en udlejningsbil til den person, der har foretaget reservationen og en sekundær driver, som lejers ægtefælle eller medarbejder. Lejer kan tilføje en ekstra autoriseret operatør, som en ven eller kæreste, til lejekontrakt mod et tillægsgebyr, og at yderligere autoriseret chauffør skal underskrive lejekontrakten og accepterer at overholde reglerne deri.

AAA

American Automobile Association. AAA (Triple-A") er en auto club, der giver betalingsskole medlemmer adgang til vejene service, særlige forsikringer og rabatter på hoteller. Mange biludlejningsselskaber tilbyder specielle priser til AAA medlemmer, typisk noteres på lejekontrakter eller kvitteringer.

USD

USA Dollars. En bil lejekontrakt vil ofte læse "USD 35.00" i stedet for "$35," at undgå forveksling med valutaer som den canadiske dollar.

ACFR

Lufthavnen koncession gebyr opsving. Når udlejningsselskaber leje biler gennem lufthavne eller togstationer, holde spillesteder en del af leje omkostninger. Dette gebyr opkræves for forbrugerne at forrente beløbet for udlejer.

HCFR

Hotel koncession gebyr opsving. Stort set den samme gebyr som en ACFR, opkræves for at genvinde midler tabt til hoteller.

ATC

Air Travel Card. En sikker form for betaling svarende til rejsechecks, der er udstedt og valideret af et flyselskab.

MCO

Tillæg rækkefølge. En form for betalingen udstedt af et luftfartsselskab til at dække rejse gebyrer ud over flybilletten.

LIS/ALI

Ansvar forsikring tillæg/ekstra ansvarsforsikring. Dette er supplerende forsikring, der dækker til en forudindstillet grænse for personskade og tingsskade, og beskytter mod uforsikrede/underforsikret bilister.

LDW

Tab skader Waiver. En aftale, leveres mod et tillægsgebyr, der frikender en lejer af finansielle ansvar, hvis udlejningsbilen er tabt på nogen måde (dvs. stjålet eller beskadiget repareres). Hvis en udlejningsbil er tabt uden en LDW i sted, er lejer typisk ansvarlig for op til den fulde værdi af bilen og yderligere udgifter.

PAI

Personlige ulykkesforsikring. Supplerende forsikring, der dækker hændelig død eller tilskadekomst lejer og passagerer.

PEC/PEP

Personlige effekter dækning/Person effekter beskyttelse. Supplerende forsikring til dækning af personlige ejendele tabt eller beskadiget.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com