Hoteller i Downtown Des Moines, Iowa

Hoteller i Downtown Des Moines, Iowa

Des Moines er i syd-centrale Iowa på skillevejen mellem Interstates 80, 235 og 35. Downtown Des Moines er på bredden af Des Moines floden og 4 miles nordøst for Des Moines internationale lufthavn. Byens centrum er et centrum for underholdning og forretning aktivitet og har mange hoteller, der giver nem adgang til lokale seværdigheder.

Des Moines Marriott Downtown

Des Moines Marriott Downtown er i business-distriktet og er forbundet med skywalk Wells Fargo Arena og byens Iowa begivenheder. Gæsteværelserne omfatter trådløs internetadgang, kabel-TV, business skrivebord, hårtørrer og kaffemaskine. Hotelfaciliteter inkluderer en Starbucks kiosk, gratis lufthavnsbus, flyselskab reservation reception, businesscenter, mødelokaler og roomservice. Dette er en pet-kammeratlig Marriott belønninger kategori 3 hotel.

Des Moines Marriott Downtown

700 grand Avenue

Des Moines, IA 50309

515-245-5500

Marriott.com

Holiday Inn Hotel Des Moines-Downtown

Holiday Inn Hotel Des Moines-Downtown er støder op til nåde Medical Center og ligger tæt på State Capitol bygningen, Polk County Convention komplekse og Civic Center i Des Moines. Faciliteter inkluderer en indendørs swimmingpool, sundhed og fitness center, business-center og en egen restaurant og lounge. Værelser leveres som standard med kabel-TV, højhastigheds trådløst Internet, skrivebord, turn-down-service og morgenavis. Dette hotel er ikkeryger og tillader ikke kæledyr.

Holiday Inn Hotel Des Moines-Downtown

1050 6th avenue

Des Moines, IA 50314

515-283-0151

holidayinn.com

Embassy Suites Hotel Des Moines-på floden

Embassy Suites Hotel Des Moines-On The River er det nærmeste hotel til State Capitol og i nærheden af retten Avenue underholdning distriktet og East Village. Dette hotel har en gavebutik, business-center, fitnesscenter, swimmingpool, mødelokaler og gratis morgenmad. Værelser omfatter trådløs højhastigheds-internetadgang, kabel TV, mini-køleskab, Mikrobølgeovn, Strygejern, hårtørrer og kaffemaskine.

Embassy Suites Hotel Des Moines-på floden

101 East Locust Street

Des Moines, IA 50309

515-244-1700

embassysuites.com

Des Moines Quality Inn & Suites Event Center

Des Moines Quality Inn & Suites Event Center er en 155-værelses hotel i nærheden af Interstate 235 og Wells Fargo Arena. Værelserne omfatter højhastigheds trådløst Internet, kabel-TV, morgenmad på værelset og gratis kontinental buffet. Hotelfaciliteter inkluderer en indendørs swimmingpool, fitnesscenter, konferencelokale og full-service, hotellets restaurant.

Des Moines Quality Inn & Suites Event Center

929 3rd street

Des Moines, IA 50309

515-282-5251

discovermidwesthotels.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com