Sådan installeres en båd Stereo

Sådan installeres en båd Stereo

At sætte musik i din sejlads liv er ikke svært. I virkeligheden, det er et projekt, du kan foretage mens du spiller på din favorit vandområde, så længe du kan hive til for lidt til at gøre arbejdet og huske et par enkle kendsgerninger: de fleste båd stereoanlæg er vand resistent. Vandtæt stereo systemer er meget dyrere end en vandtæt stereo i en "splash cover," en plastik kabinet, der holder din stereo tør. Du skal også være opmærksom på placeringen af højttalerkablerne, så dine gæster ikke rejse over dem, mens de går rundt om i båden.

Instruktioner

Sådan installeres en båd Stereo

Bore huller til at montere splash dækning og lade ledninger til at overføre fra den fælles magt bus (placeret i din konsol eller dashboard). Fire huller---to for monteringsbolte, én til netledningen og én for taleren ledninger---vil være nødvendig. Gøre lige stor nok til bolte eller snore til at passere gennem hullerne. Hvis du monterer stereo på en konsol, som dem der findes i Boston hvalfangere eller de fleste ponton både, vil du nødt til at bore to flere huller, en på hver side af bunden af konsollen, for højttalerkablerne til at passere gennem.

Slips stereo til din båd magten ved at tilslutte strømkablet til fælles magt bussen beliggende i konsollen eller under dit betjeningspanel. Mens din stereo har sin egen fuse, beskytter at sikringen stereo, ikke din båd elektriske system. God praksis tyder på, at du skal vedlægge en rækkemotor sikring mellem den fælles bus og ledningen ved hjælp af elektriske "twist" stik.

• Slut højttalerkablerne til de stereo quick-stik og fodrer dem ned gennem hullet i konsollen eller bindestreg.

Læg to af kabel kanaler på din dæk så hver vil gå direkte fra instrumentbrættet eller konsollen center, til bagbord side af båden og ene til styrbords side af båden. Så, lå ud kanaler på dækket langs siderne. Hvis dette arrangement ikke skaber en potentiel trippende fare for mennesker gå på dæk, fratage dækker fra lim på bunden af kanaler og tryk dem på plads. Åben den hængslede toppen af kanaler, placere højttalerkabel inde, fra konsollen til udgangen af raceway. Hvis du ikke bruger selvklæbende-backed kabel løb, men bruger omvendt kanaler, trække højttalerkabel fra konsollen til bagbord side, dække det med kanalen, så træk wire mod stern; Stop hvor talere vil være monteret og dække wire med en kanal. Gentag processen på styrbords side.

Montér højttalerne. Båd højttalere er meget retningsbestemt og i de fleste tilfælde, det bedste sted at montere stereohøjttalere handler om midtskibs. Vedhæfte højttalerkablerne til taleren.

Tips & advarsler

  • Mens de fleste marine stereoanlæg vil arbejde hvis du montere dem lodret, arbejder de generelt bedre hvis monteret vandret. Hvis du passerer ledningen gennem sit hul i konsollen eller streg, behøver du kun en stor nok hul til ledningen, ikke stikket, der tillægger stereo. I de fleste tilfælde, box højttalere vil være mere fleksibel end flush mount højttalere simpelthen fordi box højttalere kan være aktiveret for at imødekomme situationen og flush mount højttalere kræver et stort hul der skal skæres i båden. Ikke skære højttalerkabel for kort; spole et par ekstra fødder af tråd, sikre det med en wire slips og skubbe den ekstra ledning ind i raceway eller kanal.
  • Skære huller i en lille båd skrog bør gennemføres med frygt og bæven, blot fordi du ikke ved hvad kabler eller ledninger du kan skære. Brug af boks højttalere fremmes i alle fartøjer på mindre end 20 fod i længden.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com