Hyggelige hytter i Alaska

De hyggelige hytter i Alaska tilbyder komfortabel indkvartering med moderne faciliteter til overkommelige priser. De er åben året rundt og er beliggende i nærheden af mødesteder og aktiviteter, der appellerer til en bred vifte af individuelle interesser. Natur entusiast vil nyde sø og skov natur, mens vinter sport entusiast kan tilbringe sin ferie langrend, Hund mushing og snesko, og derefter slappe af om aftenen i kabinen pejs.

Alaska Birk Cottages

Alaska Birk Cottages er beliggende i dalen Matanuska og er kun en kort afstand fra masser af sommertid og vintertid spillesteder og aktiviteter. I løbet af sommeren, kan gæsterne gå flight-seeing, Golf på bosættere Bay Golf Course, besøge rensdyr gård eller Moskusokse gård og Alaska State Fair. I løbet af vinteren rummer landskabet skiløb, snesko og isfiskeri; Du kan også besøge Iditarod Sled Dog Race i Wasilla. Værelserne er rustikt ekstravagante røgfri feriehytter, der tilbyder en stilfuld indretning og moderne bekvemmeligheder. Samtlige feriehytter tilbyder gulvvarme under træ og skifergulve, pejs, fuldt udstyret køkken, kingsize-senge, tv- og to badeværelser, det ene med en jetted karbad og dobbelt brusehoved. Sommerhuse kommer fyldt med en række fødevarer og drikkevarer, herunder kaffe, varm chokolade, juice, pandekage mix og korn. Accommodations er tilgængelige fra $200 per nat, fra sommeren 2010.

Alaska Birk Cottages

P.O. Box 872161

Wasilla, AK 99687

907-745-0558

alaskabirchcottages.com

Alaska Kozey hytter

Alaska Kozey hytter i Wasilla tilbyder komfortable og hyggelige hytter, der kan rumme op til seks gæster ad gangen. Hver hytte er tilgængelige året rundt og er ikkeryger. Hytterne er udstyret med kabel-tv, komplet køkken, dronning og fuld størrelse senge, moderne badeværelse og telefonservice. Hytterne er beliggende på en anlagt have og er omgivet af flere hektar skov. Om sommeren kan nyde gæsterne fiskeri efter laks, dolly varden, regnbueørred, Stalling og nordlige gedde. Vandreture, er svømning, ridning og riverrafting også populære. Når vinteren ankommer, kan gæsterne gå isfiskeri, snescootere, langrend og Hund mushing. Værelser er tilgængelige fra $120 per nat, baseret på dobbeltværelse i 2010. Flere gæster er velkomne til $20 per gæst hver aften.

Alaska Kozey hytter

351 E. Spruce Avenue

Wasilla, AK 99654

907-376-3190

alaskakozeycabins.com

Aprils hyggelige hytter

Aprils hyggelige hytter er beliggende i Soldotna, Alaska langs halvøen Kenai. Fra de moderniserede hyggelige hytter, kan gæsterne nyde udsigten over vestsøen Mackey. Hytterne er kun to miles fra Sterling-motorvejen giver nem adgang til hele året rundt. Der findes to hytter til leje, og begge er udstyret med satellit-tv og mikrobølgeovn. Sø kabinen har et beskedent udstyret køkken med brødrister ovn og kaffemaskine, badeværelse med bruser og to soveværelser, et med en king-size seng og en anden med to enkeltsenge. Woods kabinen omfatter de samme faciliteter som de andre men omfatter et fuldt udstyret køkken med gas komfur med ovn. Begge hytter har en stor terrasse med stole og en grill. Kahytter er tilgængelige fra 115 dollar per nat, ifølge 2010 prissætning.

Aprils hyggelige hytter

37623 Mackey Lake Road

Soldotna, AK 99669

307-252-1901

aprilscozycabins.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com