Fiskeri indgiver i British Columbia, Canada

British Columbia, Canada, er fyldt med ferskvand og flyve fiskerimuligheder. Eventyr omfatter trofæ steelhead, laks, stør og ørredfiskeri. Accommodations spænder fra budgettet til luksuriøse hoteller i nogle af de mest uberørte fiskeriområder af British Columbia.

Babine Steelhead Lodge

Babine Steelhead Lodge er 45 miles væk fra byen Smithers, BC. Det er beskrevet som "en sports fisker paradis," af lodgesresorts.com, der en website at lister Canadas lodges. The lodge er familie-ejet og tilgængelige kun med båd. En Steelhead Lodge van opfanger gæsterne fra Hudson Bay Lodge i Smithers og bringer dem til floden Babine. Herfra er de færget med en jet båd til lodge. Babine Steelhead Lodge ligger på den uberørte Babine floden og er åben for seks uger kun, fra midten af September til slutningen af oktober, for fluefiskeri. Opererer 21-fods aluminium bådene med 55 kviksølv jet motorer, har lodge 16 miles af fiskevand. Det tager kun otte gæster pr. uge.

Babine Steelhead Lodge Ltd.Boks 245Pritchard, BC V0E 2P 0Canada250-577-3108fishbabine.com

Northern Rockies Lodge

Lodge ligger på midten af Muncho Lake Provincial Park, halvvejs mellem Watson sø og Fort Nelson på Alaska Highway. Det er kun full-service lodge i regionen Muncho Lake, tudse og Liard floder og Hotsprings. Fiskeriområde dækker 25.000 kvadrat miles, herunder den naturskønne Muskwa-Kechika wilderness område. Fangstperioden løber fra maj til slutningen af September. Gæsterne har mulighed for at flyve ud til 70 remote søer og vandløb til at fiske efter laks.

Northern Rockies LodgeMile 462, Alaska HighwayMuncho Lake, BC V0C 1Z0Canada250-776-3481800-663-5269northern-rockies-lodge.com

Silver King Lodge

Beliggende på en af de store laks kører på Canadas vestkyst, er Silver King Lodge beliggende på den indvendige Passage til Alaska. Lodgen er opdelt i tre sektioner, der er selvstændig, giver dig med privatlivets fred for dit eget underholdning, spisning og sovepladser i hvert område. Det har også større gruppe sektioner, der kan rumme op til 28 gæster. Lodge tilbyder også BC sport fiskeri chartre for turister med accommodations andetsteds, der ønsker at chartre en guide og en båd for en halv dag eller Heldags udflugt.

Silver King LodgePostboks 351Campbell River, BC V9W 5B6Canada250-286-0142silverkinglodge.ca


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com