Hvordan man kan anvende øjenskygge for teenagere

Øjenskygge er en enkel måde at tilføje nogle alvorlige farve til din ensemble. Udtrykke din ungdom med vilde farvekombinationer eller koordinere din øjenskygge med hvad du er iført. Vælg farver, der bedst vil udtrykke din personlighed og tale med din teenage livsstil.

Instruktioner

• Anvende en lys væske eller pulver fundament over øjenlågene og under de nederste låg. Dette fungerer som en base coat, der vil hjælpe farver skiller sig ud og ser friske hele dagen lang.

• Anvende en lys farve til et højdepunkt lige under dit øjenbryn. Dette kan også omfatte siden af dit ansigt lidt ud over dine øjenbryn til virkelig lyse op dine øjne. Skinnende farver arbejde stor og for dette område, en lys sølv, hvid eller pink er perfekt.

• Anvende en medium tone med øjenskygge pensel over den nederste del af din øvre øjenlåg og piskesnert linje. Eksperiment med hvor mange frakker og hvor meget skal gælde. Jo mere du anvender, jo mere dramatiske farven vises. Have nogle sjove med denne tone; Det bør være mørkere end højdepunkt under øjenbrynet men ikke så mørk som farven du bruge til næste skridt.

• Anvend en mørk farve i krølle af din øvre øjenlåg og omkring til den ydre hjørne af øjet ved hjælp af en tynd øjenskygge pensel. Dette er en perfekt mulighed for at bruge en intens farve som lilla, sort, turkis eller orange til at udtrykke din personlighed og matche dit outfit.

• Anvende øjenskygge til den lavere piskesnert linje, hvis det ønskes. Du kan anvende den samme farve til det indvendige hjørne af øjet, som du gjorde din øverste øjenvippe linje, eller du kan gå til en mere dramatisk look for en aften ud og brug sort, hvid eller mørk farven, der anvendes i krølle af dine øjenlåg.

Tips & advarsler

  • Anvende mascara og eyeliner efter øjenskygge. Den skygge bygger op i bunden af dine vipper, så når du anvender mascara og/eller eyeliner, vipper har en tykkere og sundere udseende base--ikke at nævne det giver dine øjne et langt mere dramatisk look. Have det sjovt med din øjenskygge! Det er en billig måde at sætte en kreativ spin på dit look.
  • Nogle personer har følsomme øjne og hud. De fleste øjenskygge og anden kosmetik er lavet med ikke-allergivenlige formler, der vil mindske sandsynligheden for at få en reaktion.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com