Hog jagt nær Houston

Hog jagt nær Houston

Lige nord for Houston er fyrreskove i østlige Texas, som giver levesteder for wild hogs. Få begrænsninger dække hog jagt i Texas.

Historie

Hogs blev indført i Mexico og Texas 300 år siden af den spanske, der bragte dem her for mad. Andre domesticerede svin flygtede og blev vilde gennem årene og sluttede sig til dem.

Habitat

Hogs foretrækker floden bunde og våde områder, og east Texas har en masse af dette miljø. Hogs gerne fyrreskov af east Texas samt den afgrøde lander i området.

Effekter

Hogs kan ødelægge afgrøder og levested for andre dyr. De er også kendt for at angribe mindre dyr og at sprede sygdommen til andre dyr. Om de spredes sygdommen til mennesker er stadig under debat.

Regler

Hogs betragtes ikke som vildt i Texas. Du skal have en grundlæggende jagttegn. Sæsonen er åben året rundt, og du kan dræbe så mange som du ønsker.

Befolkningen

Befolkningen i wild hogs voksende på trods af nogle restriktioner på jagt dem. Hogs er rigeligt i east Texas og staten spillet embedsmænd tilskynde folk til at dræbe dem på sight.

Hvor hen til jage

Meget af Texas er privatejede, men nogle dyreliv forvaltningsområder tillader jagt. Leasing er tilgængelige, og vejledninger findes der vil give jagtområder og hjælp du lander et stort dyr.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com