Hvordan til at fortykkes Sauce med pulveriseret gelatine

Hvordan til at fortykkes Sauce med pulveriseret gelatine

Pulveriseret, unflavored gelatine er almindeligt anvendt til at fortykkes saucer og give dem en glaseret effekt. En gelatine-fortykket, glaserede sauce--normalt omtales som en glace--har et skinnende udseende og bruges i chaud froid præsentationer. Chaud froid, som oversætter fra fransk som varmt koldt, får sit navn fra forberedelsen: en sauce er færdig med en pulveriseret gelatine og hældes over en fødevare, så opbevares i køleskabet til at indstille. Kød-baserede saucer, såsom glace de viande, hønsefond eller fiske fumet, drage størst fordel af gelatine-fortykkelse.

Instruktioner

• Bland 1/4 oz. unflavored gelatine i 1/2 gallon af sauce i løbet af de sidste 15 minutter af madlavning for lys fortykkelse. Rør indtil gelatine er opløst helt.

• Bland 1/2 ounce unflavored gelatine i 1/2 gallon af sauce til moderat fortykkelse. Tilsæt gelatine i løbet af de sidste 15 minutter af madlavning og rør indtil opløst helt.

• Mix 3/4 oz. unflavored gelatine i 1/2 gallon af sauce i løbet af de sidste 15 minutter af madlavning for tunge fortykkelse. Rør indtil opløst.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com