Hoteller nær 110 Huntington Avenue i Boston

Hoteller nær 110 Huntington Avenue i Boston

Boston's Back Bay-område giver muligheder for boutique shopping og opskalere restauranter i nærheden af Charles River Basin. Denne region i Boston har også 110 Huntington Avenue, adresse for Boston Marriott Copley Place. Huntington Avenue ligger inden for gåafstand fra Boston Common, en urban rekreativt område er udgangspunktet for Freedom Trail. Denne selv-guidet tour giver turister at se historiske seværdigheder, herunder Paul Revere house og U.S.S. forfatning.

Boston Marriott Copley Place

Boston Marriott nær Copley Place mall er på 110 Huntington Avenue. Dette fuldt servicerede hotel er en fem minutters gang fra mall's restauranter og opskalere shopping muligheder. Forretningsrejsende på hotel er også en fem minutters gang til Hynes Convention Center. Dette hotel byder på spisning på Champions, en sportsbar med pubmad. Hotel tilbud omfatter parkeringsservice, massage i hotellets spa, indendørs swimmingpool og boblebad. Marriott har soveværelse junior suiter med en stue.

Colonnade Hotel

Colonnade Hotel ligger på Huntington Avenue, en fem minutters gåtur ned ad gaden fra 110 Huntington Avenue. Dette boutique-hotel er en AAA four-diamond indkvartering og har et fitnessrum, swimmingpool på tagterrassen og Brasserie Jo, en casual dining etablissement med moderne kunst og franske retter. Moderne kunst er også i hotellets suiter, som har opholdsstue områder. Hotellet ligger en kort gåtur fra Boston University, Boston University Theater og Boston Symphony Orchestra. Colonnade er også en kort gåtur fra metrostationen Back Bay jernbane.

Lenox Hotel

Lenox Hotel er en fem minutters gang nord for 110 Huntington Avenue. Dette øko-venlige hotel er en af de grønneste hoteller i USA, ifølge US News, og funktioner energi effektive pærer, hybrid bil transport og dobbelt-paned vinduer til at reducere støj forurening og energiforbrug. Spisning er tilgængelig på City tabel, en levende virksomhed med økologisk menupunkter og Solas, en irsk pub-stil spisested med en festlig miljø. Hotellet er 10 minutters gang fra Commonwealth Avenue Mall, en fodgænger indkøbscenter med restauranter og butikker. Esplanade på Charles River er en fem minutters kørsel fra Lenox og foreskriver cykling og jogging stier.

Eliot Hotel

Boutique Eliot Hotel er en fem minutters kørsel vest for 110 Huntington Avenue og har europæisk-inspirerede møbler og egen restaurant, Clio. Restauranten serverer fransk og asiatisk-inspirerede retter. Andre faciliteter inkluderer gratis skopudsningsservice og høflighed passerer til Boston Sports Club, mindre end fem minutter fra hotellet. Eliot er en AAA four-diamond hotel og har været omtalt i Travel + Leisure magazine. Cykling entusiaster er på tværs af gaden fra Back Bay cykler, som sælger Cykling udstyr. Hotellet er en fem minutters kørsel fra Harvard University, via Harvard broen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com