Camping på Rogers Rock i New York

Praktisk til Interstate 87 (kendt lokalt som Northway), Rogers Rock Campground sidder på nordkysten af umådeligt populære Lake George, på den østlige kant af New Yorks Adirondack bjerge. Rogers Rock, selv, et stejlt skrånende ansigt stigende 700 fødderne fra vandet, er opkaldt efter colonial soldat Richard Rogers, chef for Rogers' Rangers under den franske og indianske krig, og populært huskede i Kenneth Roberts' roman "Northwest Passage" og i en film af samme titel.

Camping

Rogers Rock er en stor facilitet af 332 campingpladser, herunder 11 på de Waltonian øer, nås kun med båd. Parken har desuden to gruppe campingpladser, der rumme mellem 35 og 60 mennesker. Selv om ingen elektriske tilslutninger for autocampere er tilgængelige, er mange andre faciliteter på den side, herunder picnic tabeller og pejse, varme brusebade, en trailer dumping station, en picnic pavillon og en sandstrand til brug gennem Labor Day Når en livredder er på vagt. Brænde begrænsninger.

Sejlads og fiskeri

Lake George er smukke, travle og populære. Både store og små lags sine farvande. Rogers Rock tilbyder en båd lancering og offshore fortøjning bøjer. Bringe din fiskegrej til at gå efter nogen af gedde, aborre, Almindelig Ulk, sø ørred og ørred, eller smallmouth og largemouth bas. (Ikke tilgængelig på campingpladsen) fisketegn er påkrævet. Hvis du foretrækker at bo på tørt land, er der mange vandrestier i nærheden.

Regler

Længde af ophold på Rogers Rock er begrænset til 14 nætter, med ikke mere end seks personer og to køretøjer besætter et enkelt websted. Gruppe camping er betalt i forvejen reservation kun. Observere stille tid mellem 10: 00 og 07: 00; Campingplads personale advarsler, at disse timer er strengt håndhævet. Bærbare generatorer kan benyttes kun mellem kl og 11: 00, og igen mellem kl og kl opbygge brande kun i etablerede pejse. Hunde skal være bindes og er ikke tilladt i bygninger eller på stranden; hunde er ikke tilladt på øen campingpladser.

Seværdigheder i området

I den nordlige ende af Lake George ligger også landsbyen Haag, tilbyder shopping, spisning og ferie huslejer. Seks miles nord for Rogers Rock er historiske Fort Ticonderoga. Stedet for fem slag under to krige, Ticonderoga var skiftevis besat af franskmændene, som byggede det som Fort Carillon, briterne og amerikanerne. Hvis historieundervisningen er ikke en del af deres dagsorden, kan du nyde en runde golf på den dejlige Ticonderoga Country Club, som er åbne for offentligheden.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com