Hvor mange kalorier du brænder på en trappe bjergbestiger?

En trappe bjergbestiger er en gavnlig fitness værktøj til aerob træning og conditioning. En bjergbestiger hjælper med at forbrænde kalorier og øvelser og styrker store muskelgrupper. Mængden af kalorier brændt mens udøver på en trappe bjergbestiger vil afhænge af mange faktorer.

Identifikation

En trappe bjergbestiger simulerer klatring en flyvning af trapper. Denne konditionering indebærer brug af din store muskelgrupper i et rytmisk mønster.Trappe bjergbestiger kommer typisk med en konsol, der lader brugeren styre hastigheden på den intensivering. Du kan forøge eller formindske modstand og intensiteten af træningen.Der er forskellige modeller af trapper bjergbestigere med forskellige funktioner. Mange trapper bjergbestigere kan også simulere aktiviteter som hill og bjergbestigning. Desuden, har nogle modeller funktioner til at beregne pulsen, samlede skridt, fødder klatrede og kalorieforbrænding.

Kalorieforbrænding

Brænde kalorier betyder, at du bruger energi stammer fra fødevarer. Beregning af din kalorieforbrænding vil variere afhængigt af typen af motion, dens varighed og intensitet. Der er også individualiseret faktorer som din højde, vægt, alder og køn.Ifølge de Mayo Institut for medicinsk uddannelse og forskning, vil en times træning på trappe bjergbestiger eller trappe løbebånd brænde 657 kalorier for en person, der vejer 160 pounds. I sammenligning, en 200-pund person vil brænde 819 kalorier og en 240-pund person vil brænde 981 kalorier for den samme aktivitet.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com