Fransk modetips

Franske kvinder har været betragtet som den mest fashionable i verden i århundreder. Deres seje, tilsyneladende medfødte følelse af feminine chic stil fortsætter at vende hoveder i dag. Hvad ligger der bag? Fashionable franske kvinder følger en simpel, men solid sæt stil retningslinjer, som enhver kvinde bør vide.

Tænk altid feminin

Fransk stil er altid feminin chic. Uanset hvad tendensen i dag sker for at være, franske kvinder er stadig poleret og girly. Feminin betyder ikke altid iført en kjole; Det betyder, at holde feminine detaljer i dit skab. Søge altid ud varerne, der er lidt sexet, herunder elementer med blomsterprint, stærk i feminine farve, har en flæse eller to, og ser bløde. Feminine tekstiler, såsom chiffon, Blonde, satin, og brokade spiller en stor rolle i fransk mode.

Mener, at kvalitet ikke kvantitet

Billige chic er vildt populær blandt unge amerikanske kvinder. Fornemmelse af rock bottom pris point for den nyeste mode er et salgsargument i sig selv. Disse massen detailhandlere stykker er hurtig til at komme og hurtig til at gå, som de er absolut højden af mode i øjeblikket. Franske kvinder give ikke efter for denne "quick mode." De har mindre garderobeskabe, men hvert stykke er af kvalitet. De køber couture og bære det hver uge snarere end at have endeløse mængder af billigt tøj, opløftende deres overordnede udseende med beklædning der passer bedre og ser dyrt.

Sneakers er til løb

Franske tage deres overordnede udseende meget alvorligt. Alt, hvad de bærer er velovervejet, og som omfatter fodtøj. En komplet udseende, omfatter især i byen og selv for mænd, kvalitetsfodtøj, der matcher outfit. Franske bære ikke sneakers som del af en ugedag eller aften outfit; Det anses for meget sjusket og tankeløs, og gør så får du beskidt udseende fra fashionable fransk kvinde. Sko er en af de vigtigste dele af den franske kvindes garderobe. De shop for couture fodtøj og er ikke bange for at bære en stablet platform eller 4-tommer hæl. De tilføje ofte pop deres outfits med lyse eller kontrasterende farve sko i interessante teksturer.

Investere i detaljerne

Detaljer og tilbehør er hvad samler franske kvinder outfits og giver dem den franske look. Vælge tilbehør er lige så vigtig som at vælge outfit. Høj kvalitet er ingen undtagelse her; Franske kvinder har tendens til at shoppe for mere trendy stykker, især i smykker. I stedet for at købe basics og investere mere på tøj, købe de trendy smykker at bære med couture tøj. Solbriller er en stor fransk besættelse; designer dem er altid en del af fair vejr udseende. Tørklæder er en anden vigtig del af en fransk kvinde tilbehør bibliotek; siger intet raffineret som en smuk satin tørklæde, og de er også en god måde at bringe en outfit fra dag til nat med flair kun franske synes at have.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com