Bedste Off Road cyklus lys

Bedste Off Road cyklus lys

Når du cykle off road, er det mindre sandsynligt, at du vil støde på en asfalteret vej. Lys for off-road cykling er vigtigt at hjælpe navigere dig vej gennem miljømæssige hindringer som trærødder, buske, dyr, tilgroede planter, vand systemer og andre faktorer, terræn. Cyklus lys kan hjælpe dig med at navigere gennem tåge og regn samt om natten. De bedste lys i dette marked er light emitting dioder, halogenlamper og halogen lys.

Light Emitting Diode (LED)

Lysdioder er et godt valg for off-road cykling på grund af deres høje energieffektivitet. Som teknologien udvider, output højere lysstråle hvide lysdioder er nu på markedet og bliver mere overkommelig. Fordi teknologien for lysdioder stadig forløber, er lysene stadig dyrere end andre cyklus lys på markedet. Men lysdioder tilbyder en række fordele, der har gjort dem populær. I modsætning til halogenlamper lampe lys, de tænde straks og slukke, er fri for flimmer og har en høj farvetemperatur for synlighed. De er magt effektive, forholdsvis overkommelige og tilbyde en lang pære liv. De køre på enhver tilgængelig magt og dæmpes som en varsling når batteriet reserve bliver lavt.

Halogenlamper

Metalhalogen-lamper repræsenterer pære teknologi på arbejdspladsen, med lys så lyse at de bruges i stadium projektører. Som en yderligere positiv faktor producere lygterne en svært hvidt lys med en høj farvetemperatur effektiv til at navigere off-road. Halogenlamper har en længere levetid end typiske halogenglødelamper. Disse cyklus pærer producere lys ved hjælp af en elektrisk bue mellem to elektroder. Metalhalogen lys kaldes også High Intensity Discharge (HID), da højt tryk inde i lys skaber decharge dampe. Den høje kvalitet af disse pærer kan oversættes til højere omkostninger. Derudover kan ikke disse lys nemt slås til eller fra fordi kredsløb bruges i første omgang oprette arc tager tid til at nulstille. Derfor, light's levetid er påvirket af antallet gange, det er tændes og slukkes.

Halogenglødelamper

Halogen lys er den billigste og mest etablerede off-road cykling lyskilde på markedet, og derfor en af de bedst kendte af de tre lys opført. Lys i halogenglødelamper er produceret, når en elektrisk strøm passerer gennem en glødetråd. Nogle halogen lampe fabrikanter har øget ydeevne i pærer med over-volting, hvor en pære er knyttet til et batteri producerer større volt end pæren kan håndtere. Men dette forkorter løgets levetid. Halogen lys er billige, let tilgængelige og let tilgængelige, men har ringe effektivitet i forhold til lysdioder og halogenlamper.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com