Hvordan man taber en lille mave

Hvordan man taber en lille mave

Mennesker, der er bredt beskrevet som værende skinny kan stadig erhverve en lille mave. Det er området af vores krop hvor fedt er gemt, så hvis du kun har en lille mængde af overskydende kropsfedt, chancerne er, dette er, hvor det vil være synlig. Det overskydende fedt kan være et resultat af dårlige spisevaner og manglende motion. Disse er to uret, som du har til højre for at tabe at mave.

Instruktioner

• Spise fire til seks måltider, en dag men grænse kalorieindtag af hvert måltid på 400 kalorier. Spise på denne måde vil bidrage til at fremskynde dit stofskifte og stop din krop fra lagre fedt reserver.

• Omfatte mere frugt, grøntsager, fuldkorn og fødevarer med højt indhold af fibre og protein. Gør dette for at medvirke til at begrænse dit kalorieindtag, da disse fødevarer er normalt lav i fedt og sukker.

• Undgå at bruge nogen crash kostvaner. Disse kostvaner kan bremse dit stofskifte, så det er sandsynligt, at når du begynder at spise normalt igen, vægten vil komme tilbage.

• Motion mindst 30 minutter hver dag. Målet for mellem 60 og 90 minutter af aktivitet for hurtigere og bedre resultater. Vælg typen øvelse afhængigt af hvor meget, eller hvor hurtigt, du ønsker at tabe vægt. Jogging eller kører vil producere hurtigere resultater end bare gå. Husk, at dette ikke skal ske på én gang, det kan være spredt ud over en dag.

• Drik masser af vand. Undgå fristelsen til at begrænse dit vandindhold, fordi det gør du føler dig mere oppustet, og at din mave fremspringende mere. Vand hjælper til at opløse fedt og fortsætter med at drikke det regelmæssigt vil være en fordel i det lange løb.

• Udføre sæt af crunches hver dag. Disse øvelser er designet til at styrke din mavemuskel. Crunches er variationer af om fladt på ryggen og hæve dig op ved hjælp af din mave muskler.

• Arbejde på din tværgående abdominus, TVA, muskel. Styrke dette bidrager til at opnå en flad mave. Udøve det ved at suge i maven uden at tage i en dyb indånding. Hold din mave i for, så længe du kan og derefter støt arbejde dengang op.

Tips & advarsler

  • Holde sig til kosten og udøve før arbejde mave muskler. Hvis du arbejder på din abs først du kan ende med muskler egnet for en six-pack, problemet er, du ikke vil se det, fordi det vil skjult under lag af fedt på maven.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com