Hvordan til at rense ahornsirup, der ikke har været nedkølet

Hvordan til at rense ahornsirup, der ikke har været nedkølet

Mange sødemidler som honning, majssirup og kommercielle pandekage sirup, er i stand til langtidsopbevaring ved stuetemperatur. For kommercielle sirup dette er fordi det indeholder konserveringsmidler, og selv om to andre er flydende, deres indhold af sukker er så højt, er der ikke vand nok til de fleste former for mold skal overleve i dem. Ahornsirup er mindre sukkerholdig, og hvis venstre ved stuetemperatur vil i sidste ende udvikle mug. Heldigvis, det er ugiftigt og ahorn sirup kan reddes ved at følge nogle få trin.

Instruktioner

• Strain ahornsirup gennem en bøde-maske si i en gryde. Hvis du ønsker at genbruge det oprindelige flaske vask det godt og sterilisere det i kogende vand, skal ellers bruge en anden steriliseret jar.

• Bring ahornsirup i blid kog, der vil dræbe enhver skimmelsporer, som kan være til stede. Brug en ske til at skimme væk urenheder, der stiger til overfladen.

• Hæld den varme ahornsirup i steriliseret jar og dækning. Når siruppen er afkølet til stuetemperatur, opbevares i køleskab for at undgå en gentagelse af mold.

Tips & advarsler

  • Ahornsirup holder sin smag bedst, når afholdt i fryseren. På grund af sin høje sukkerindhold, det vil ikke fryse, men bliver meget tyk. Varm sirup før du bruger den.
  • På grund af sin høje sukkerindhold, kun et par forme er stand til at vokse på ahornsirup og disse er kendt for at være ikke-giftige. Denne teknik med andre fødevarer, må ikke anvendes, medmindre instrueret af en velrenommeret kilde som din county udvidelse agent eller USDA'S Food Safety and Inspection Service. Nogle skimmelsvampe producere stærke og farlige giftstoffer, som ikke kan deaktiveres ved kogning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com