Hvad er gitter-stil vævning Strips?

Hvad er gitter-stil vævning Strips?

Lattice er en serie af interlaced strips, som placeres sammen for at gøre et mønster. Gitter strimler kan klippes i selv eller uens størrelser at opnå forskellige ønskede udseende og derefter lagt fladt, vævet sammen eller stablet for at skabe et kunstnerisk design. Lattice er populære i kurve, papir håndværk, til at bruge på toppen af tærter eller gøre træ strukturer til at dekorere dit hjem eller haven.

Madlavning

Strips kan skæres fra frisk wienerbrød dejen, frosne pie skorper, brøddej eller tortillas laver forskellige opskrifter. Frisk wienerbrød dejen eller tortilla skaller skåret i strimler er vævet sammen i en over-under mønster med huller mellem hver strimmel at gøre en dekorativ pie top. Disse toppe er typisk placeret på frugt-fyldte tærter, så frugt at stige op lidt mod toppen giver en farverig og visuelt tiltalende display. For brøddej i strimler er vævet sammen før bagning og den færdige ser resultater i en smuk, stram-vævede ser brød.

Træbearbejdning

I træbearbejdning bruges gitter strips til at lave dekorative paneler til pavilloner, hegn og våbenhus skærme eller espalier. Stavene er ikke altid vævet i træbearbejdning, snarere de er lagt fladt diagonalt i én retning, så lagt fladt diagonalt i den anden retning. Gitter, der er vævet skal skæres i indskåret strimler tillade træ strimler for at sidde fladt mod hinanden. Stykkerne er så monteret sammen og hakkene linet op med hinanden for at opnå det vævede look. Gitter vævning er også anvendes til fremstilling af flade mødet overflader for stole.

Papir håndværk

Strimler af papir i forskellige længder kan være vævet sammen i gitter stil til at oprette papir sted måtter, baggrundspapir til scrapbøger eller flette små papir kurve. Når du foretager sted måtter gitter vævning er strimler vævet i et stykke papir, der har slidser skåret i det. Dette holder papiret sammen rundt om kanterne uden klæbemiddel. Alternativt, strimler kan være limet og derefter kanten dekoreret til at dække enderne. Gitter vævet papir giver en dobbelt tykkelse til projektet ud over det dekorative udseende.

Kurv væve

Hjælp af strimler af båndet eller træ, der har været dyppet i vand, er strimler vævet sammen for at skabe en kurv. Forskellen mellem en kurv og standard lattice er at stavene i kurv væve fortsat være vævet omkring og opad indtil den nå slutningen af strimlen. Derefter er en ny stribe startet og gemt under afslutningen af sidste strimlen at skjule kanterne. Kurvene kan være vævet som kvadrater, cirkler og ovaler.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com