Hvordan til at håndtere sammenfiltret African American hår

Hvordan til at håndtere sammenfiltret African American hår

African American hår er generelt ganske skrøbelig. På grund af formen af krøller gør olier fra hovedbunden det ikke til enderne af håret let. Denne mangel på fugt kan let føre til måtter, ledningsrod og sprødt låse. Uden ordentlig pleje, kan måtter være svært at rede ud. Processen med kæmning ud måtter kan skade resten af håret. Lær at håndtere sammenfiltret African American hår og holde det i fantastisk stand.

Instruktioner

• Spray leave-in balsam direkte på måtterne. Sætte på nok at måtterne er gennemblødt med conditioner.

• Sætte tænderne i en bred tand til midten af måtten. Forsigtigt kam mat fra enderne af håret og op mod toppen af håret.

• Klip et lille stykke af mat ud af dit hår. Brug denne metode, hvis du ikke er i stand til at rede det ud ved hjælp af leave-in balsam. Holde den sammenfiltret hår i hånden. Sætte punktet af en saks i midten af det. Skær en lille snip af hår ud af måtten. Bruger denne åbning til at passe din bred-tandet kam og omhyggeligt rede ud måtten.

• Besøge en frisør at få måtter skåret ud af dit hår. Hvis du er i stand til at håndtere den sammenfiltret hår derhjemme, henvende sig til en professionel. Spørg stylist til at skære måtter. Dette fører generelt til en helt ny frisure som en luns af hår vil mangle.

Tips & advarsler

  • Gælde en hydrating dybe balsam til dit hår en gang om ugen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com