Lufthavne i nærheden af Durham, New Hampshire

Durham, er med en befolkning på omkring 10.000 indbyggere, en lille by i regionen seacoast i New Hampshire. Det tilbyder adgang til floden østers til kajak og de hvide bjerge til skiløb eller vandreture. Det ligger omkring en time syd for Portland, Maine, og en times kørsel nord for Boston i bil.

Manchester-Boston Regional Airport

Manchester-Boston Regional Airport (MHT) er 27 miles sydvest for Durham. Denne lufthavn regninger sig selv som "praktisk alternativ til Logan International Lufthavn." Store flyselskaber tjene Manchester, herunder Air Canada, Continental, Delta, sydvest, Forenede og US Airways. Lufthavnen tilbyder hver time parkering, dagligt parkering i et parkeringshus og langtidsparkering, der omfatter gratis transport til terminalen. Terminalen tilbyder flere steder at spise, herunder en klub for frequent flyer gæster og to gave butikker. Andre tjenester omfatter biludlejningsfirmaer, limousiner, taxier og hotel pendulfart på kantstenen uden for terminalen.

Portlands internationale lufthavn

Portlands internationale lufthavn (PWM) er omkring 50 miles nord for Durham, uden for Portland, Maine. Jetport renoveret og udvidet terminal er planlagt til at åbne i efteråret 2011. Flyselskaberne tjener jetport omfatter Air Canada, AirTran, Continental, Delta, JetBlue, USA, US Airways og Twin byer Air Service, et flyselskab, der pendulfart mellem Portland, Maine, og Yarmouth, Nova Scotia. Kortsigtede og langsigtede parkeringspladser er placeret tæt på terminalen. Jetport tilbyder en restaurant, gavebutikker, Kontantautomater, snack barer og gratis trådløst internet i hele terminalen.

Boston Logan International Lufthavn

Logan airport (BOS) er 52 miles syd for Durham. Det er New Englands største lufthavn. Med fire terminaler, to millioner månedlige passagerer og mere end 40 flyselskaber, der tilbyder nonstop flyvninger over hele verden, er det en travl hub. Logan tilbyder de sædvanlige big-lufthavn tjenester såsom kort - og langsigtede parkering, restauranter, hoteller, gavebutikker og gratis Wi-Fi. Andre faciliteter inkluderer legeområder, kunstudstillinger og kurbade. Logan er også hjemsted for en 9/11 Memorial og en ikke-konfessionel kapel.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com