Søde Side Bang lang Haircuts for piger

Søde Side Bang lang Haircuts for piger

Pandehår kan tilføje et helt nyt look til dit hår og din overordnede udseende generelt. Side-fejede pandehår er en fantastisk måde at gøre en lang i ansigtet ser mere velproportioneret, gør en stor pande ser mindre, accent smukke øjne eller bare give dit hår et mere poleret, høj mode Se. En anden frynsegode af side-fejede pandehår er, at du kan skjule dem når det er nødvendigt ved at fastgøre dem til side eller trække dem tilbage for at passe ind i resten af dit hår.

Bob

Bob er straight cut frisure som fleste af vægten falder under ørerne. Der er mange variationer af bob, med hår, der er kortere i ryggen og længere foran, og sager, der har mærkbart længere hår på den ene side at kurverne mod ansigtet. Selvom bob blev først populære i 1920-erne, genindført Katie Holmes denne stil i 2000 ' erne med sød side-fejede pandehår. Siden dengang, berømtheder unge og gamle er både blevet spottet med korte bobs og side-fejede pandehår, herunder Katie Holmes datter med Tom Cruise, Suri.

Skulder længde

Medium-længde eller skulder-længde hår virker godt med side fejede pandehår, fordi det giver håret mere volumen, dybde og bevægelse. Du kan skære mellemlange hår lag og vinkel, din side-fejede pandehår så at de længste stykker blend lag. Du kan også bære side pandehår med nonlayered hår. Dette er et godt kig hvis du ønsker at gøre noget anderledes med dit hår, men ikke ønsker at skære det drastisk. Pandehår kan let skjules ved at fastgøre dem eller tucking det til side. Bare spørg din stylist til at skære pandehår en smule længere, så de kan nemt blandes ind i dit hår eller gemt bag øret.

Lang

Langt hår er en meget populær frisure at parre med side-fejede pandehår. Mange berømtheder har gjort denne stil meget fashionable. En måde at bære side pandehår med lange hår er til at skære det i lange lag omkring hovedet. Style håret i løs krøller eller pjusket, strandagtig bølger. Tillad pandehår at bo lidt bølget, især de længere stykker, der vil blande ind i resten af håret. Brug en sea salt spray til at få pjusket, sexet bølger, der ser ud som du lige trådt ned af stranden. Du kan også bære denne stil slanke og lige, og også rette dit pandehår. Brug en udjævning serum til at forhindre krus og reducere trækruter.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com