Sådan Sælg en vinkælder

En vinkælder kan variere i størrelse fra proportioner af en lille køleskab til størrelsen af et helt rum i dit hjem. Nogle mennesker har kapital til at investere i en fuld-størrelse, ægte vinkælder. For alle andre, men er mindre vinkælder designs mere normen. En kælder er en god investering, hvis du holder med det, men det kan blive dyrt med tiden. Hvis du er vokset træt af at opretholde din vinkælder, kan det være tid til at sælge den.

Instruktioner

• Deltage i en online forum på en hjemmeside helliget til vin-entusiaster eller folk, der ejer deres egen vinkældre. Ofte kan du finde nogen er villige til at købe en vinkælder fra andre brugere i populære fora.

• Sætte din vinkælder på auktion på en auktion hjemmeside som eBay.com (Se nedenstående ressourcer). eBay er et fantastisk sted for andre vin entusiaster at finde vinkældre--gør det et ideelt sted for dig at genvinde nogle af din investering.

• Tale til folk i dit kontor eller til dine venner og familie til at se, hvis nogen er interesseret i det. Du kan muligvis finde købere hvem du ikke syntes var interesseret i disse produkter.

• Annoncere din vinkælder i en lokal klassificeret annonce kolonne i din avis eller i Pennysaver. Mange mennesker stadig bruge disse ressourcer til at købe og sælge en bred vifte af emner.

• Give billeder af vinkælder, samt detaljerede oplysninger om sin tilstand. Bedste billeder er digitale og er taget i god belysning og fra en behagelig afstand, således at hele vinkælderen er synlige. Ekstra billeder, som dem af kraterets eller detaljer, er også gavnligt.

Tips & advarsler

  • Tag fremragende pleje af din vinkælder, mens du bruger den. Hvis der nogensinde kommer et tidspunkt, når du skal sælge din vinkælder, vil den hente en langt højere pris, hvis det er i god stand i stedet brutto forfald.
  • Hvis du vil sælge din vinkælder online, skal du sende det til en placering over hele landet, så kan du gemme boksen, hvor den oprindeligt blev leveret. Du kan også angive, at vinkælderen er kun tilgængelig for afhentning.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com