Sko til kvinder hvis fødder svulmer

www.guyunusa.com

Sko shopping er frustrerende, når du har medicinske problemer, der forårsager hævelse. Hvis du lider af hævelse eller ødem i dine fødder, begge forårsaget af en ophobning af væske under huden, er komfortable sko svære at finde. Siddende eller stående i lange perioder kan forårsage dine fødder til at svulme. Dette er grunden til, at det er vigtigt at strække og bevæge sig rundt under lange bilture eller fly flyrejser. Hvis dine fødder har tendens til at svulme op, bør du bære løstsiddende bukser og støttende sokker eller strømper. Kvinder hvis fødder svulmer op på en regelmæssig basis har en bred vifte af sko valg.

Justerbar sko

Mund hævelse er uforudsigelige. Dine sko kan være komfortable en dag og for stram den næste. Dette gør justerbar sko en ideel løsning, fordi du kan ændre kolonnebredden. Hvis du køber sko lille nok til at passe dine fødder når hævelse er ikke et problem, de bliver for stram, når du oplever hævelse. Sko monteret dine hævede fødder vil være for stor og forårsager vabler og ubehag når hævelse aftager. At have evnen til at stramme og løsne dine sko med justerbare stropper hjælper dig ændre størrelsen af sko fra dag til dag. Ny Balance, OrthoFeet og Aetrex alle gøre justerbar sko stilarter. Mange mennesker finder imidlertid ikke-designer Velcro sneakers billigere og lige så let at bære som varemærke-justerbar sko.

Elastisk sko

Elastisk sko er en ideel løsning til mild mund hævelse. De arbejder også godt når dine fødder er forskellige størrelser på forskellige dage. Den øverste del af sko er lavet af et elastisk materiale, der strækker sig til at passe din mund. Regelmæssig sko har i første omgang lidt give. Over tid, de stræk, undertiden så meget at dine sko er for store. Elastik i strækbart sko er stadig undervises, selv efter sko er blevet båret flere gange. Men du kan bære sko selv hvis dine fødder er lejlighedsvis store fra hævelse. Propet, Drew Rose og komfort Rite alle har elastisk sko i deres samling.

Ekstra brede sko

Ekstra brede sko er ideel for dem, der oplever hævelse på en regelmæssig basis. Når dine fødder svulmer op, vokser de sjældent i længden. Men hvis du fortsætter med at bære din sædvanlige størrelse sko, vil det klemme omkring arch og vrist. Bred sko afhjælpe den klemme, men tillader dig at bære sko af den korrekte længde. Ziera, Spira og Aetrex mærker alle gøre ekstra brede stilarter af sko.

Hævelse i den ene fod

Det er almindeligt for folk at have to forskellige størrelse fødder, men når hævelse i et ben forårsager en alvorlig forskel, to forskellige størrelse sko er nødvendige. Brugerdefinerede sko kan være lavet i to forskellige størrelser. De er meget dyrt, selv om, så du kan være begrænset til kun én eller to par. Du kan også deltage i en sko exchange, så du kan oprette et par af uovertruffen skostørrelser. En sko exchange hjælper dig med at opbygge en omfattende sko klædeskab. Sko udvekslinger omfatter nationale ulige sko udveksling og ulige sko finderen.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com