De bedste steder at bo for temperaturer

De bedste steder at bo for temperaturer

Når det kommer til den ideelle temperatur, har alle en mening. Mens nogle kan lide den brændende varmt solen, foretrækker andre skyggen. Andre længe for vinteren, så de kan komme ud og spille i sneen. Stadig andre kan lide at følge årstiderne, så de kan finde temperaturer de ønsker hele året rundt.

Forår

På grund af højden, er Kumming i det sydlige Kina kendt som "foråret by." Den gennemsnitlige temperatur er 60 grader F., med 66 til 71 og ned til 42-46. En anden by kendt for sin forår-vejret hele året rundt er Quito, hovedstaden i Ecuador. Selv om det er kun 15 miles fra ækvator, på 9.400 fod over havets overflade, dagtimerne temperaturer er i 70erne, og slip til 40 til 50 om aftenen.

Sommer

Hvis du kan lide det varmt, Flyt til Arizona. I Yuma er den gennemsnitlige høje i juli 106.5, efterfulgt af Avondale og Chandler på 105.1. Ekstrem videnskab rapporter om, at den højeste rapporterede lufttemperatur, der er mindre end jorden temperaturen, var 136 grader i El Azizia i 1922. Death Valley er en tæt kandidat på 134 grader i 1913.

Efterår

Selv om Quebec City har lejlighedsvis hedebølge i juli og snestorm i vinter, begynder temperaturerne at køle af i slutningen af August. Trip Advisor rapporter at foråret kommer langsomt og temperaturer i April og maj kommer ind på omkring 50-60 grader F. Hvis du ikke ønsker at lære at tale fransk, hovedet for San Francisco. Selv om temperaturerne kan variere, afhængigt af hvilken ende af Golden Gate Bridge du er på, er det gennemsnitlige spænd for året 40 til 90 F.

Vinter

Ikke for sarte sjæle er det koldeste sted i verden Vostok Station i Antarktis. Temperaturen bliver så lav som minus 128.6 F., så er det ikke underligt, at det kun er beboet af sæler og pingviner for omkring halvdelen af året. Oymyakon og Verkhoyansk, begge landsbyer i Sibirien, har gennemsnitlige vintertemperaturer på minus 96 og minus støtte på 93,6 henholdsvis. Ifølge Top 10 listen fryse selv benzin, blæk og elektronik ved disse temperaturer.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com